MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2018 17:00

VIDEO/ Ieri, muzician rebel, azi, tată model! Zoli Toth și-a serbat ziua cu prietenii și copiii acestora, plus fetele lui!

Distribuie

Zoli Toth, muzicianul care a înființat Sistem, trupa de percuționiști care în 2005 a ocupat locul 3 la Eurovision, alături de Luminița Anghel, nu mai e un rebel, ci un tată model. S-a liniștit, cu vârsta, dar și o dată cu venirea pe lume a fetițelor sale.

De zece ani, Zoli e soț și are acasă două fete frumoase – una de 10 ani, Timeea, și una de 7 ani, Patricia. A lăsat în urmă petrecerile care se terminau spre dimineață și s-a dedicat familiei.

Tot alături de familie a ales să-și petreacă și ziua de naștere – ce-i drept, familia mărită, fiindcă și-a invitat toți prietenii de suflet -, printr-o petrecere ca prin anii ’80: în sufragerie.

Zoli Toth și-a serbat ziua cu prietenii și copiii acestora, plus fetele lui!

A fost o aniversare atipică în lumea vedetelor, din toate punctele de vedere: nu numai că a fost organizată acasă, în loc de vreun restaurant de fițe, dar a și-nceput devreme, fiind nu o cină, ci un prânz și, în plus, toți invitații au venit cu copiii după ei, în loc să-i lase cu bunicii ori cu bonele, transformând astfel reședința lui Zoli într-o mare grădiniță.

„Mă bucur mult că, de la an la an, avem alături mai mulți copii. Asta înseamnă că, sufletește, ne îmbogățim și ăsta este un lucru extraordinar”, le-a spus Zoli prietenilor săi, în ziua în care a împlinit 42 de ani.

CITESTE SI:

Liviu Teodorescu revoluționează moda în rândul artiștilor din România. Și-a accesorizat o ținută cu o broșă vintage

Citește mai multe despre Aniversare și Copii pe Libertatea.

Comentarii