De Viorel Tudorache,

Astfel de imagini ce prezintă pieţe celebre în lumea întreagă, de obicei aglomerate şi cu numeroşi turişti, dar rămase pustii în prezent, au devenit un simbol al Italiei în timpul pandemiei de COVID-19.

Zucchero, în vârstă de 64 de ani, a înregistrat un videoclip pentru noul său cântec, intitulat „Amore Adesso!”, în romanticul oraş italian construit pe o lagună, la începutul lunii mai. Câteva zile mai târziu, videoclipul său a fost publicat pe YouTube, a precizat joi un purtător de cuvânt al artistului italian, potrivit Agerpres.

Pentru a se asigura că zona rămâne pustie, autorităţile locale au închis Piaţa San Marco pentru pietoni înainte de filmarea acelui clip, potrivit mass-media locale.

Piaţa San Marco are o mare însemnătate pentru Zucchero, după cum a explicat starul italian într-un comunicat.

„Am vrut să transmit un semnal clar, pentru oraş şi pentru întreaga Italie, şi să le reamintesc oamenilor că trebuie să continuăm să fim curajoşi şi că nu trebuie să ne lăsăm cuprinşi de disperare”, a spus artistul.

Cântecul înregistrat în faimoasa piaţă din Veneţia reprezintă o versiune a single-ului „No Time for Love Like Now” lansat de muzicienii americani Michael Stipe (solistul fostei trupe R.E.M.) şi Aaron Dessner (chitaristul trupei rock The National), au precizat reprezentanţii companiei Universal Music.

Cei doi artişti americani au publicat acel single pe internet şi le-au cerut fanilor să creeze versiuni proprii, ceea ce l-a inspirat pe Zucchero să înregistreze o versiune italiană a piesei.

Citeşte şi:

Încălzirea globală ar putea scoate la suprafață microbi care au „dormit” în ghețari și care ar putea da naștere altor pandemii

O familie cu un copil de 10 luni, internată de aproape o lună la “Matei Balș”, deși nu mai prezintă simptome de COVID-19. Medic: “Vindecarea durează mai mult decât ne-am așteptat”

Encefalomielita mialgică, posibil efect secundar al COVID-19. Cu ce simptome s-ar putea confrunta bolnavii, pe termen lung

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare