MENIU CAUTĂ

3 exercitii simple care alunga durerile de spate

Distribuie

Ai dureri de spate? Poate nu-ți vine să crezi, dar ar putea fi tratate sau prevenite cu ajutorul unor exerciții fizice simple.

Este clar că, pe măsură ce îmbătrânim, ne pierdem elasticitatea și maleabilitatea ligamentelor și a tendoanelor. Nu este ceva ce se întâmplă peste noapte, dar fiecare zi petrecută la birou contribuie la asta. Pe măsură ce devii din ce în ce mai sedentară, mușchii își pierd flexibilitatea și articulațiile devin din ce în ce mai rigide.

 Exerciții zilnice, pentru durerile de spate, timp de câteva minute

Ce să facem în aceste condiții? Este foarte clar. Corpul uman nu este făcut pentru a fi sedentar. Strămoșii noștri petreceau mult timp alergând, muncind pământul, culegând plante. Noi suntem, mai degrabă, sedentari, iar acest lucru se vede în starea sănătății noastre. Îți propunem trei exerciții care se fac fiecare câte unul-două minute pentru a-ți regăsi mobilitatea. Dacă le vei face în fiecare zi, vei scăpa de durerile de spate. Bineînțeles, dacă problemele continuă, ar fi bine să vezi un medic fizioterapeut pentru a primi un diagnostic și un tratament adecvat.

Exercițiul 1:

Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro

Comentarii