MENIU CAUTĂ
02 Oct. 2018 09:31

5 zodii riscă să rămână singure în luna octombrie

Distribuie

Dragostea și încrederea se câștigă greu, dar se pot pierde într-o clipă! Iată câteva zodii care pot avea probleme grave de cuplu și care riscă să rămână singure în luna octombrie.

Cinci zodii vor avea ghinion în dragoste, anunță horoscopul din luna octombrie, dacă nu oferă mai multă încredere, afecțiune și empatie în relația de cuplu. Poate fi vorba de nativi care au relații tensionate și se gândesc de multă vreme la despărțire, dar poate fi vorba și despre nativi care nu au încredere să se implice mai mult într-o relație de dragoste.

Berbec

Nativii Berbeci riscă să rămână singuri în luna octombrie, dacă nu și-au găsit până acum jumătatea, deoarece nu au încredere în persoanele care încearcă să se apropie de ei. Berbecii au nevoie de mult timp pentru a-și dezvălui sentimentele și pentru a se simți confortabil alături de altcineva.

Leu

Dacă ești singură, este de vină doar tendința ta de a domina relația de cuplu. Un bărbat se poate simți intimidat în prezența ta, dacă ceri prea mult de la început. Puțini pot ține pasul cu tine, aflată mereu în căutarea unor activități și distracții noi. Dacă ai nevoie de mai multă libertate în luna octombrie, atunci nu te implica în nicio relație.

Fecioara, singură în luna octombrie

Dacă vei continua și luna aceasta să fii pretențioasă cu cei din jur, îl vei alunga pe singurul bărbat interesat să te cunoască. Ești prea analitică și faci tot posibilul să afli totul despre celălalt chiar de la început. Nu poți avea o relație de lungă durată, decât dacă celălalt va accepta firea ta sceptică.

Citește mai departe pe libertateapentrufemei.ro

Citește mai multe despre Berbec, Fecioara, Horoscop și leu pe Libertatea.

Comentarii