MENIU CAUTĂ
19 Oct. 2017 08:30

Adina Alberts a dezvăluit cea mai simplă și ieftină metodă de a preveni ridurile

Distribuie

Adina Alberts a dezvăluit un secret pe care multe doamne își doresc să-l dețină. Într-un interviu filmat acordat revistei VIVA!, medicul estetician a vorbit despre cea mai simplă (dar și ieftina) metodă de a preveni ridurile.

'Sunt câteva trucuri simple, unele la îndemâna oricui', spune Adina Alberts. 'De exemplu, în cazul doamnelor sau domnișoarelor în vârstă de aproximativ 25-30 ani, dacă observă că în zona dintre sprâncene apare un rid fin, îl pot prinde, în fiecare seară, cu un mic leucoplast, practic să-l întindă și să-l lipească. Așa se previne apariția și aprofundareaacestul rid mulți ani ' dezvăluie Adina Alberts.

Medicul estetician spune că metoda poate fi aplicată cu succes pentru orice rid fin de la nivelul feței.

'Atât timp cât mușchii sunt relaxați și pielea este întinsă, capacitatea de refacere a organismului este mare, de asemenea capacitatea de refacere a pielii este foarte mare', explica Alberts, care susține că pielea se reface prin simplul fapt că nu este folosită'

'Acum…depinde și de partenerul pe care îl aveți în fiecare seara', glumeste Adina Alberts, 'dar soluția cu leucoplastul chiar este una care funcționează!'

Vedeți interviul integral AICI.

Iată şi cum pot fi îndepărtate ridurile dintre buza superioară şi nas.

Medicul Adina Alberts va fi la dispoziția cititorilor Libertatea și va răspunde întrebărilor legate de frumusețea exterioară și cele mai bune metode pentru a o dobândi. Scrie-i pe adresa de mail mediculesteticianraspunde@ringier.ro.

Citeşte şi:

Citește mai multe despre adina alberts, estetician și riduri pe Libertatea.

Comentarii