Cea mai mare problemă o constituie faptul că acest aparat reduce sau chiar distruge valoarea nutriţională a mâncării. În cuptorul cu microunde, căldura nu pătrunde de la exterior spre interior, ci se propagă de la interior către exterior, ceea ce are ca efect distrugere enzimelor şi a nutrienţilor prezenţi în alimente. Tocmai de aceea, mai mulţi specialişti recomandă gătitul clasic, la aragaz sau cuptor. Aceştia susţin că aparatul ar trebui folosit doar la aplicaţiile ştiinţifice sau pentru sterilizare, prin care sunt înlăturate sau omorâte diferite forme de microbi: fungii, bacterii, viruşi etc. Mare atenţie: nici laptele matern nu trebuie încălzit la microunde!
Unica.ro
Îndrăgitul artist și iubitul lui n-au mai ținut cont de nimic și s-au sărutat în văzul lumii, pe stradă / FOTO
Viva.ro
Erau de nedespărțit, dar acum s-a aflat de ce Denisa Tănase s-a distanțat de sora ei, Raluca. Totul a pornit de la un fost iubit și mulți au rămas fără cuvinte când au auzit ce s-a întâmplat între ele: „N-am acuzat-o nicio secundă..."
Libertateapentrufemei.ro
Din nou doliu în muzica românească! Artiștii noștri sunt în șoc după moartea colegului lor, la 48 de ani: “A făcut istorie în muzică...”
FANATIK.RO
Animalul spectaculos care a reapărut în munții României. Numărul exemplarelor este în creștere. Câinii sălbatici au pus în pericol specia
Elle.ro
EXCLUSIV: Ana Ularu, despre cel mai nou serial Netflix în care joacă. Ce rol are actrița în Subteran: "Mă inspiră curajul personajului meu"
Unica.ro
Cristela Georgescu, dezbrăcată în zăpadă! Imaginile cu soția lui Călin Georgescu au devenit virale pe internet / FOTO
Observatornews.ro
Pericolul ascuns din uleiul de gătit. Ce arată un nou studiu
HOROSCOP
Horoscop 14 decembrie 2024. Racii trebuie să fie mai zgârciți la vorbă și mai generoși cu faptele, mai ales cu cele care vor aduce armonie