MENIU CAUTĂ
28 Sep. 2008 10:51

Ai auzit de „aparatul de călcat riduri”?

Distribuie

3757-90732-doctor1.jpgE ultima fiţă în cabinetele de medicină estetică şi se pare că înlocuieşte INJECȚIILE CU botox.

Cremele, liftingurile şi injecţiile cu botox ori acid hi­a­luronic erau până acum armele cu care luptau fe­meile împotriva ridurilor. Însă la clinica dr. Marek Vâl­cu, „Silhouette”, am dat peste… „aparatul de căl­cat riduri”. Nu vă gândiţi la ceva mare, ca fierul de călcat rufe; e un aparat micuţ, care masează zo­nele-problemă, ajutând la întinderea pielii. De e­fec­tele acestuia s-a bucurat şi Adriana Nicolae, imagi­nea „Mind Express”, care e antrenoare de fitness şi actriţă în telenovela „Regina”, de la Acasă.

Operaţiunea se nu­meşte termaj, durează 20 de minute şi nu doa­­re. Dacă faci şase şedinţe (una costă 250 de lei), se pare că nu mai ai probleme cu ridurile vreo doi ani. „Termajul e cel mai modern procedeu non­­invaziv de tratament estetic din lume, foarte la modă în clinicile de specialitate din Occi­dent. Aparatul întinde pie­lea, conferind fermitate şi cati­felare, fără efecte se­cundare”, ne explică doctorul Ma­­rek Vâlcu. Ce se în­tâmplă, de fapt, în timp ce ridurile sunt „călcate”: epiderma se încălzeşte în profun-zime, iar colagenul „se reaşază”, du­când la în­tin­de­rea pie­­lii şi dis­pa­ri­ţia ridurilor.
În timpul masajului se observă o mică ro­şeaţă la nivelul pielii, în­să trece repede. Faţa nu se irită, nu trebuie folosite creme speciale după operaţiune şi nu este interzisă aplicarea fardurilor.

„După fi­e­­care şedinţă, puteţi să vă daţi cu cremă de fa­ţă sau să vă machiaţi fă­ră nici o problemă. Pie­lea nu se irită. Ea se în­ro­şeşte doar pe parcursul operaţiunii, dar după câteva minute îşi re­vine la culoarea ei normală. Ba chiar ca­pă­tă o luminozitate plă­­­cută. Eu cred că a­cest tratament va în­locui foarte curând o­pe­­ra­ţi­ile de lifting sau in­­jec­ţi­ile cu acid hia­lu­ro­nic”, spu­ne dr. Ma­rek Vâlcu.
3757-90733-frumusete.jpg

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii