MENIU CAUTĂ

”Amanta” vine la Cinema PRO! Superofertă pentru cititorii LIBERTATEA

Distribuie

”Amanta” vine la Cinema PRO! Fundatia ”Elvira Godeanu” și LIBERTATEA vă invită luni, 26 iunie 2017,  să vizionați una dintre cele mai îndrăgite comedii din România – ”Amanta” de A.D Hertz.

Primii 100 de cititori LIBERTATEA care sună la nr. de telefon  0753.299.621,  sambata intre orele 10.00-18.00 , vor primi unul gratuit la fiecare bilet cumpărat.

Piesa ”Amanta” este o adaptare  după „Încurcă lume” de A.D.Hertz, o nouă comedie savuroasă ce adapostește în distribuție actori de succes de la Teatrul Național București.

Comedia „Amanta”, în regia lui Armand Calinovici va fi pusă în scenă de artiști de notorietate, iubiti de public pentru rolurile de excepție interpretate în numeroase filme și piese de teatru din aria comediei : Ileana Olteanu / Eugenia Șerban (Olga) , Magda Catone/ Monica Davidescu (Didina Strâmbuleanu), Ovidiu Cuncea (Bungrăzescu Traian), Dorin Andone/ Gavril Pătru (Matei Pintenaru) și Armand Calota (Emil Strâmbuleanu), o distribuție excepțională ce va readuce zâmbetul pe buzele tuturor spectatorilor.

Acţiunea se desfăşoară la începutul secolului XX…

În zori, avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă cu o trăsură… Uuuuups… didina nu doarme. E…furioasă! Câţi dintre dumneavoastră nu aţi pregătit o minciună când aţi lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi în faţă nevestei răvăşite? Dar ce te faci când minciuna, o invenţie de moment folosită de avocat, se transformă în realitate şi te trezeşti cu amanta în propria casă? Hai să vedem pe unde scoţi cămaşa când… în familie, cumnatul e procuror.

Va aşteptăm  la spectacolul  „Amanta” pentru a afla împreună cum va ieşi din încurcătură avocatul-infidel.

Citește mai multe despre amanta, cinema pro, comedie, oferta și Teatru pe Libertatea.

Comentarii