MENIU CAUTĂ

Anna Lesko, într-un incendiar ”Russian Party”

Distribuie

Anna Lesko va cânta, vineri, 26 februarie, în Club Bamboo Bucureşti, unde continuă seria petrecerilor incendiare cu un original 'Russian Party'. Potrivit organizatorilor, intrarea la concert este liberă.

Născută în Chişinău, Republica Moldova, Anna Lesko este de origine ucraineană, stabilită ulterior în România.

Primul material discografic al artistei a fost single-ul ‘Ard în flăcări’, o melodie cu ritm dinamic, influenţe slave şi câteva versuri în limba rusă ce aparţine albumului ‘Flăcări’ lansat în anul 2002. Albumul conţine 11 piese printre care ‘Ce rost are?’, ‘Jumătatea ta’ şi ‘Inimă de piatră’.

În anul 2003 Anna Lesko a lansat cel de-al doilea single, ‘Inseparabili’, ce s-a bucurat de multă apreciere din partea publicului. Lansat în octombrie 2003, albumul ‘Inseparabili’ a primit Discul de Aur, devenind cel mai bine vândut album al artistei.

În anul 2004, Anna Lesko a lansat cel de-al treilea album, ‘Pentru tine’, ce cuprinde şi o colaborare cu Cristi Enache, solistul formaţiei Direcţia 5. De pe album face parte şi single-ul de mare succes ‘Pentru Tine’. Albumul a fost relansat într-o ediţie specială ce include alte două piese de succes: ‘Nu mai am timp’ feat. Alex şi ‘Lasă-mă să cred’.

Albumul ‘Ispita’ a fost lansat în anul 2006 şi include single-ul ‘Anycka Maya’, un cântec cu influenţe ruseşti, compus de Gabriel Huiban ş Laurenţiu Duţă. Piesa ‘Anycka Maya’ a primit printre altele şi o nominalizare la premiile muzicale MTV Romanian Music Awards la categoria ‘Cea mai bună piesă’. Albumul ‘Ispita’ a primit Discul de Aur pentru vânzări record, devenind cel de-al doilea disc de aur obţinut de Anna Lesko în România.

Comentarii