Mergi direct la conținut »
Aventurează-te în Marele Tur al Americii de Sud! (PUBLICITATE)

Tango-ul argentinian, Lacul Titicaca, orașul secret al civilizației Inca - Machu Picchu, Chile, acolo unde Anzii se îmbățișează cu Pacificul sau spectaculoasa cascadă Iguasu - sunt doar câteva dintre simbolurile cele mai de seamă ale exoticului continent America de Sud.

Pornește pe urmele vechilor civilizații andine într-un circuit de 19 zile propus de Europa Travel ceîți descoperă țări precum Brazilia, Argentina, Chile, Bolivia și Peru – la tariful de 2999 euro (taxe aeroport incluse) + 839 euro servicii la sol, valabil pentru plecarea din 25.11. Rezervă călătoria până la 25 octombrie și primești Bonus – tango show în Buenos Aires!

Capodopere ale naturii

Călătoria pe meleaguri latine începe cu Rio de Janeiro, popularul oraș brazilian unde se desfășoară cel mai vestit carnaval din toate timpurile. Urcă pe Dealul Corcovado în vârful căruia tronează Cristo Redentor, cea mai mare sculptură din lume în stil art deco ce-l reprezintă pe Isus Hristos care pare că îmbrățișează întregul oraș, având o înălțime de 38 metri și o anvergură a brațelor de 30 metri. Panorama orașului Rio poate fi admirată și într-o plimbare cu telecabina spre Muntele Capătâna de Zahăr! Nu poți rata aici celebrele plaje precum vibranta Copacabana și exotica Ipanema.

Considerată a fi una dintre cele 7 noi minuni ale lumii, Iguazú nu putea lipsi din itinerariul tău! Spectaculoasele Cascade Garganta del Diablo de la granița dintre Argentina și Brazilia, fac parte din patrimoniul mondial UNESCO încă din anul 1984, datorită impresionantei biodiversități și a florei deosebit de valoroasă pe care le adăpostește. Căderea masivă de apă de peste stâncile de bazalt formează zeci de curcubeie splendide ce atrag pasionații de fotografii din toată lumea.

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu
Recomandări

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

Continuă călătoria cu explorarea vibrantei capitale argentiniene Buenos Aires, locul unde s-a născut tangoul și care și-a primit supranumele de Parisul Americii de Sud. Îmbină aicirelaxarea cu vizitele culturale bifând câteva dintre atracțiile locului precum Palacio Barolo, o bijuterie în stil art nouveau cu influențe gotice, Teatro Colon, cel mai important centru cultural din oraș sau Catedrala Metropolitană. Opțional, poți vizita Montevideo, orașul uruguayan ce l-a dat lumii pe vestitul Carlos Gardel. Bate la pas Ciudad Vieja cu Plaza Independencia unde triumfă statuia grandioasă a părintelui independenței uruguayene, Jose Gervasio Artigas.

Santiago de Chile, capitala statului Chile este următoarea destinație pe care o vei explora în acest circuit. Poziționat într-un cadru natural idilic, între Munții Anzi și Oceanul Pacific, Santiago de Chile te așteaptă să-i descoperi simbolurile arhitecturale precum Palacio de la Moneda, Iglesia  de Santo Domingo sau Casa Colonial.

Am fost acasă la femeia care are 20 de copii! „Am primit cel mai frumos dar de la Dumnezeu: 10 fete și 10 băieți”
Recomandări

Am fost acasă la femeia care are 20 de copii! „Am primit cel mai frumos dar de la Dumnezeu: 10 fete și 10 băieți”

Continuă cu un tur panoramic al capitalei boliviene, La Paz de unde vei porni spre Copacabana urmată de o croazieră pe Lacul Titicaca, aflat la granița dintre Bolivia și Peru, considerat a fi unul dintre cele mai sacre locuri din America de Sud, pentru că pe Isla del Sol s-ar fi născut Zeul Inti.

Mister și legende cu zei

Peru, patria incașilor este una dintre destinațiile aflate pe listele cu locuri de văzut într-o viață. Leagăn al uneia dintre cele mai vechi civilizații ce a lăsat lumii o moștenire culturală inegalabilă, Peru te întâmpină cu frumuseți tropicale și bogății ascunse în junglele dese. Vizitează capitala Lima, cu Piața Mare unde se aglomerează bijuterii coloniale precum Catedrala și Biserica San Francisco, Palatul Arhiepiscopal sau Primăria.

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal
Recomandări

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal

Cu aproximativ 2 mil. de turiști pe an, Cuzco este unul dintre cele mai populare locuri din Peru, ce a servit drept capitală a Imperiului Inca între secolele XIII-XVI. Chiar dacă mare parte dintre edificiile clădite de incași au fost distruse în urma invaziei spaniole din 1533, dar și în timpul cutremurului din 1950, încă mai poți admira aici splendidul Templu al Soarelui Korikancha, dar și alte câteva ruine aflate în centrul istoric, parte din UNESCO.

Cuzco este un excelent punct de plecare spre Valea Sacră a Incașilor de pe lângă râul Urubamba, unde vei avea ocazia să vizitezi Ollantaytambo, o variantă mai mică și mai puțin cunoscută a sitului Machu Picchu, punct din care vei urca spre incredibilul oraș al ritualurilor aflat la altitudinea de 2.430 de metri.

Orașul pierdut și regăsit …

Machu Picchu este o citadelă ce sfidează efectiv legile timpului, cu pereți din blocuri masive de piatră și întinderi terasate destinate agriculturii. Pe celebra piatră Intihuatana, preoții incași se strângeau în vederea săvârșirii unor ritualuri sângeroase, de cele mai multe ori închinate Zeului Soarelui, Inti care putea fi mulțumit doar prin sacrificii umane sau animale.

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Oferta Circuit Marele Tur al Americii de Sud tarif: 2999 euro/persoana + 839 euro servicii la sol, 19 zile (2 nopti in Rio de Janeiro, 2 nopti in Iguassu, 3 nopti in Buenos Aires, 2 nopti in Santiago de Chile, 2 nopti in La Paz, 1 noapte in Puno, 3 nopti in Cuzco, 2 nopti in Lima) cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*, transport avion + taxe de aeroport, asistenta turistica *Bonus: tango show in Buenos Aires! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Close
Închide
  Close