Sezonul este în plină desfășurare, din decembrie până în aprilie, așa că acesta este momentul ideal pentru a rezerva un sejur în Avoriaz de la AeroVacanțe! Turoperatorul a pregătit o ofertă specială pentru pachetul de 7 nopți de cazare în perioada 28 martie – 4 aprilie, ce include zborul București – Lyon – București, transfer aeroport-hotel-aeroport, skipass 6 zile, acces la sesiunile de coaching (2h/zi) și acces la petrecere après-ski, la un tarif de numai 938 euro/persoană.

Atmosfera magică a stațiunii Avoriaz

Acum mai bine de 60 ani, pe locul în care astăzi localitatea Avoriaz impresionează prin aspectul impunător, se găsea doar o pășune și viziunea unor tineri arhitecți, dornici să creeze un centru turistic unic și modern. Clădirile cu acoperișuri ce amintesc de vârfurile munților se îmbină minunat cu peisajul înconjurător, iar timpul și dezvoltarea continuă au făcut din Avoriaz una dintre cele mai importante stațiuni montane din Franța.

În plus, unul dintre elementele ce păstrează frumusețea stațiunii Avoriaz neîntinată este regula de „car free” – mașinile sunt interzise aici, nu există străzi, doar pârtii, iar singura modalitate de transport o reprezintă saniile trase de cai. Avoriaz este legată direct de stațiunea elvețiană Les Crosets și de stațiunile franceze Chatel și Morzine, astfel că fiecare zi poate reprezenta o nouă aventură pe o pârtie diferită, una mai fermecătoare ca alta.

Cine sunt magistraţii care au decis că o fetiţă de 11 ani poate consimţi sexual cu un bărbat de 52 de ani
Recomandări

Cine sunt magistraţii care au decis că o fetiţă de 11 ani poate consimţi sexual cu un bărbat de 52 de ani

 

Activități inedite și în afara pârtiilor

Avoriaz se mândrește cu aproximativ 75 km de pârtie și cu o rețea de ascensoare modernă ce leagă pârtiile din întregul Portes du Soleil, atât pe teritoriul Franței, cât și al Elveției, ajungând astfel la peste 650 km de pârtii. Varietatea acestora face ca fiecare oaspete să poată profita la maximum de fiecare zi de vacanță. Familiile cu copii și începătorii pot apela la școlile de schi pentru a-și însuși bazele schiatului, pe care să le aplice apoi pe pârtiile largi și line. În același timp, veteranii sporturilor de iarnă se pot încumeta chiar la legendarul „Mur Suisse”, considerată a fi una dintre cele mai abrupte pârtii modul din lume.

După ce aventura pe pârtie s-a încheiat, ai la dispoziție încă numeroase oportunități de a petrece timpul. Parcul de distracții acvatic Aquariaz impresionează prin tematica tropicală, din mijlocul paradisului de zăpadă, și priveliștea uimitoare asupra munților falnici ce îl înconjoară. Te așteaptă aici piscine pentru toate vârstele, tobogane, jacuzzi, un perete pentru escaladat deasupra apei și încă multe alte atracții. În plus, în materie de petreceri après-ski, Avoriaz nu se lasă deloc mai prejos în comparație cu cele mai importante stațiuni austriece. Muzică și dans, băuturi fierbinți, delicatese franțuzești și voie bună însoțesc turiștii după închiderea pârtiilor, în puburi, baruri și discoteci.

Un eveniment de amploare ce are loc în Avoriaz este Snow Mission, care te așteaptă la petrecerile private oferite de Anjunabeats elevations. Te poți bucura de 5 zile de muzică electronică de la un label legendar, precum și de alte două activități inedite, precum Igloo Dinner Party și Aquariaz Aquaparty.

de Geanina Ichim

Dan Puric: "am făcut o conferință ca să ajut o fată care era oarbă. Am strâns 6.000 de euro, biserica vreo 4.000. Și i-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem» Reacția lui Becali
GSP.RO

Dan Puric: "am făcut o conferință ca să ajut o fată care era oarbă. Am strâns 6.000 de euro, biserica vreo 4.000. Și i-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem» Reacția lui Becali

Horoscop 27 februarie 2020. Berbecii au parte de o zi destul de tensionată
HOROSCOP

Horoscop 27 februarie 2020. Berbecii au parte de o zi destul de tensionată