De Florin Ghioca,

Luca și Victor Rebengiuc, în “Toți fiii mei”

La final, copilul-actor de 10 ani s-a bucurat de aplauze alături de toți ceilalți “colegi” ai săi, Gavril Pătru, Dragoș Stemate, Victoria Dicu, Costina Cheyrouze, Irina Cojar, Dorin Andone sau Ioan Andrei Ionescu.

El a ajuns în acest spectacol după ce puștiul care juca înainte rolul copilului, Aris Bănuțoiu, a crescut suficient de mult cât să treacă în alt registru.

“Toți fiii mei” se joacă de zece ani, chiar din anul în care s-a născut Luca, spectacolul regizat de Ion Caramitru având premiera în septembrie 2009.

“Nu știu dacă va merge mai departe pe drumul ăsta, depinde de dorința și de putința lui”

Emoționată și încântată de jocul fiului său cel mare, actrița Medeea Marinescu a declarat pentru Libertatea: “Văzându-l pe Luca pe marea scenă a Naționalului, alături de doi din cei mai mari actori, Victor Rebengiuc și Sanda Toma, mă încearcă un sentiment de mândrie și o emoție pe care mă feresc însă să o arăt”.

Medeea Marinescu Foto: Florin Ghioca
Medeea Marinescu/ foto: Florin Ghioca

Luca a mai fost pe scenă alături de acești mari actori, însă fără să conștientizeze acest lucru: “Pe vremea când eram însărcinată cu el jucam în «Burghezul gentilom», alături de Victor Rebengiuc, și în «Egoistul», alături de Sanda Toma. Mi-am adus aminte de asta într-una din serile când îi priveam din culise… Nu știu dacă va merge mai departe pe drumul ăsta, depinde de dorința și de putința lui când va fi mare, ce mi se pare important e că înțelege și simte cât de valoroasă e această experiență. Iar astfel de experiențe se așază undeva în noi, în ceea ce devenim”, a adăugat Medeea Marinescu pentru Libertatea.

Citeşte şi:

Cum arată micul dejun al medicilor de gardă de la „Nasta”: un crenvurst și unt! Firma de catering e abonată la contracte cu instituții publice conduse de PSD

Pedofili străini în România. Elveţianul care a abuzat şase copii şi a primit 3 ani şi jumătate de închisoare. Își ducea victimele la mare și consumau împreună aurolac

Infarctul miocardic afectează tot mai mulți tineri. Medic cardiolog de la Spitalul Universitar: „Avem în fiecare zi oameni sub 40 de ani, chiar sub 30 de ani”

Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu, acuzații de o GRAVITATE extremă: „Mario era în sevraj în România și agresiv cu medicii și asistentele!”
GSP.RO

Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu, acuzații de o GRAVITATE extremă: „Mario era în sevraj în România și agresiv cu medicii și asistentele!”

Horoscop 21 octombrie 2019. Gemenii au o zi încărcată de emoții. Citește previziunile pentru toate zodiile
HOROSCOP

Horoscop 21 octombrie 2019. Gemenii au o zi încărcată de emoții. Citește previziunile pentru toate zodiile