Mergi direct la conținut »
VIDEO / Camelia Bălțoi, frumusețe la superlativ în călătorii, la emisiunea Trips and Tricks
Cultură și Vacanțe Libertatea > Lifestyle > Cultură și Vacanțe > VIDEO / Camelia Bălțoi, frumusețe la superlativ în călătorii, la emisiunea Trips and Tricks

VIDEO / Camelia Bălțoi, frumusețe la superlativ în călătorii, la emisiunea Trips and Tricks

Frumoasa prezentatoare Digi Sport, Camelia Bălțoi, va veni în emisiunea de turism, Trips & Tricks pentru a ne împărtăși experiențe ei despre călătorii. Recent întoarsă din Sevilla, Camelia, are povești nespuse pe care de abia așteaptă să le împărtășească cu voi, privitorii noștri.

De Paul Barbu,

Tot în emisiunea de joi, vom discuta și despre o altă destinație străină, aproapiată de România, despre care se poate spune că este leagănul civilizației balcanice. Macedonia, căci despre ea este vorba, este o țară incredibil de frumoasă cu tradiții de care te vei îndrăgosi la prima vedere.

Ne vom plimba prin Skopje, capitala țării, apoi tragem o fugă și pe la cel mai bătrân lac de pe continental european, Ohrid, și apoi ne pierdem în cultura rurală a Macedoniei. După ce degustăm cultura macedonească, ne murdărim buricele degetelor și cu câteva delicioase preparate din această țară. Sperăm că sunteți fanii pleshkoviței sau a preparatelor din carne de miel.

Dacă nu am reușit să vă atragem atenția cu acestea, merge pe malul mării, unde tărâmul distracției poartă numele de Neversea. Facem un tur al festivalului, vă spunem ce se poate face acolo și cum vă puteți distra acolo, că doar de asta emisiunea se numește Trips & Tricks.

Mai departe, mergem în jurul lumii cu Google. Zicala „am fost în vacanță, cu degetul pe hartă” a fost adusă la viață de către cei de la Google, pentru că au făcut cu trekkerele lor despre care vom vorbi. Trips & Tricks și Libertatea sunt singurele două publicații din România cărora li s-a permis să filmeze echipamentul cu care Google a dat naștere la Google Street View.

Acestea și alte subiecte savuroase vă așteaptă în emisiunea Trips and Tricks de joi de la orele 13.30, în direct pe pagina de Facebook a Libertatea.

 

 
 
Close
Close
Închide