Despre visele în care ești înșelat

Pentru cei care se află într-o relație romantică, să te trezești și să realizezi că ai avut un vis că ai fost înșelat poate fi tulburător și poate declanșa sentimente de nesiguranță în legătură cu relația ta, chiar dacă a fost doar un vis. 

Pe de altă parte, dacă ești singur și ai vise despre înșelat (fie pe un fost fost iubit, fie pe un străin total), acest lucru poate fi la fel de confuz cu privire la ceea ce se întâmplă în subconștientul tău.

Ce înseamnă dacă visezi că tu înșeli persoana iubită?

Un vis despre înșelarea partenerului tău poate avea mai multe semnificații. Înșelatul partenerului tău într-un vis ar putea însemna că ceva lipsește din relațiile tale, cum ar fi pasiunea sau entuziasmul. Ar putea însemna, de asemenea, că te simți neîmplinit de viața ta alături de partener sau că ai o pasiune pentru altcineva.

Visele despre înșelat ar putea, de asemenea, să sugereze temerile pe care le-ai putea avea cu privire la acest comportament sau ar putea semnala ceva cu totul diferit, cum ar fi „trișatul” în alte domenii din viața ta. Poate ai făcut ceva ce nu trebuia la muncă și te temi să nu se află sau ascunzi ceva cuiva.

Unde a fost găsit copilul de 2 ani din Botoșani după mai bine de 24 de ore de căutări. „Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei”
Recomandări
Unde a fost găsit copilul de 2 ani din Botoșani după mai bine de 24 de ore de căutări. „Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei”

Ce înseamnă dacă ai un vis despre înșelat și nu ești într-o relație romantică?

A visa despre înșelat poate însemna aproape orice. Dacă visezi că tu înșeli și nu ești într-o relație romantică, ar putea sugera ceva ce se întâmplă în interiorul tău. Ar putea însemna că ai sentimente de trădare de sine sau de vinovăție în viața ta.

Acest lucru poate reprezenta, de asemenea, o situație din viața ta, romantică sau non-romantică, în care te-ai simțit necinstit sau ai făcut ceva împotriva integrității tale.

 alte cuvinte, ar putea însemna că te „înșeli pe tine însuți” prin faptul că nu ești sincer sau autentic cu privire la sentimentele, dorințele sau nevoile tale.

Acest tip de vis poate fi un semnal de alarmă care spune că nu ești sincer cu tine însuți.

Sunt unele lucruri pe care trebuie să le înfrunți cu onestitate, astfel încât să poți fi cea mai bună versiune a ta.

Dar să revenim la principalul vis și poate cel mai dureros dintre toate: ce înseamnă când visezi că persoana iubită te înșală?

Ce înseamnă când visezi că te înșală persoana iubită 

Ai probleme de încredere

Dacă visezi că persoana iubită te-a înșelat, nu înseamnă că partenerul nu este demn de încredere în viața reală, ar putea însemna că te lupți cu unele temeri legate de relație sau cu probleme de încredere în general. 

Interviu: Ce vor moldovenii? Despre regionalizarea României și practici de bună guvernare. „Modelul ultracentralist de la București a ținut județele Moldovei în subdezvoltare”
Recomandări
Interviu: Ce vor moldovenii? Despre regionalizarea României și practici de bună guvernare. „Modelul ultracentralist de la București a ținut județele Moldovei în subdezvoltare”

Se presupune că visele urâte sunt o formă de eliberare emoțională, așa că a visa că partenerul tău te înșeală este probabil legat de o teamă profundă pe care o ai. Poate că este o frică reală de trădare sau poate că este o formă mai abstractă de neîncredere.

Problemele de încredere pot lua multe forme, chiar dacă nu ești îngrijorat în mod conștient de înșelat într-o relație, este util să examinezi orice altă parte a vieții tale în care ți-e teamă să fii vulnerabil sau sincer. 

Aruncă o privire în interior și încearcă să identifici de unde ar putea proveni problemele tale de încredere. Această neîncredere poate avea legătură cu partenerul tău, dar ar putea fi chiar neîncredere în tine însuți.

Procesezi alte sentimente importante în relația ta

Oricât de urâte ar putea fi coșmarurile în care persoana iubită te înșală, pe moment, ele te pot ajuta de fapt să procesezi sentimentele atunci când ești supărat, stresat sau te adaptezi la schimbările de viață.

Deși coșmarurile pot fi generatoare de anxietate, ele pot fi și bune. Creierul este capabil să ordoneze și să proceseze activitățile din timpul zilei. Dacă ai visat ceva ce te-a marcat în timpul zilei, acest lucru poate fi un indiciu că ar trebui să acorzi mai multă importantă acelor emoții care pot rămâne neprocesate. Gândește-te la ce ai visat, la cum te-ai simțit și încearcă să comunici și să îndrepți ce simți că nu ai făcut bine.

Coaliția PNL-PSD a decis să aibă candidat comun pentru Primăria Capitalei. Medicul Cătălin Cîrstoiu, favorit
Recomandări
Coaliția PNL-PSD a decis să aibă candidat comun pentru Primăria Capitalei. Medicul Cătălin Cîrstoiu, favorit

Acestea fiind spuse, înșelatul într-un vis poate fi pur și simplu un simbol pentru orice altă luptă sau factor de stres cu care te confrunți cu partenerul tău – iar visul în sine ar putea fi o modalitate pentru creierul tău de a lucra prin suișurile, coborâșurile și schimbările emoționale legate de relația ta. 

Te simți trădat în alte domenii ale vieții tale

Trădarea și durerea pe care le simțim atunci când visăm că partenerul ne înșală poate fi viscerală. Și, deși este important să acordăm atenție sentimentelor pe care le declanșează aceste vise, trebuie să ținem cont de faptul că ar putea indica probleme care se întâmplă în afara relației.

Dacă visezi că partenerul tău de viață te înșală și în vis te simți trădat, rănit și furios, trebuie să te întrebi în ce parte a vieții tale reale te simți trădat, rănit și furios.

S-ar putea să fii surprins că nu are nimic de-a face cu partenerul tău de viață. S-ar putea să simți aceste emoții cu un coleg de serviciu sau cu un șef, ori chiar cu mama ta.

 Analizează unde apar aceste sentimente în viața ta trează și nu te limita la relația ta romantică. Un vis cu și despre înșelat ar putea indica faptul că există și alte situații în viața ta care te-au făcut să te simți trădat sau frustrat.

Relația ta ar putea avea nevoie de o comunicare mai bună

Atunci când visezi că partenerul tău te înșală, ar putea însemna că trebuie să dezvolți abilități de comunicare mai puternice în cadrul relației tale și să te deschizi în legătură cu orice temeri ai avea legate de relația voastră.

Aceste vise ar putea fi un indiciu că încrederea se deteriorează în relația ta.

Ar trebui să abordezi aceste sentimente mai devreme decât mai târziu, deoarece pot pune o mare presiune asupra relației tale – s-ar putea să începi să te stresezi și să te îngrijorezi în legătură cu lucruri care nu sunt adevărate, în loc să le abordezi în mod deschis, într-un mod matur și onest.

Principalele motive pentru care oamenii înșală în viața reală se reduc adesea la lipsa unei comunicări deschise, așa că ia aceste vise ca pe un semn că relația ta trebuie să fie mai deschisă și există o nevoie de comunicare.

Comunicarea este cea mai importantă fundație pentru orice relație. În timp ce visele ar putea fi utile pentru a-ți rezolva sentimentele personale, a vorbi cu partenerul tău de viață cât mai des și cât mai sincer posibil este cea mai bună modalitate de a menține o relație sănătoasă.

Ce faci după ce ai avut un vis în care persoana iubită te înșală

Visele despre faptul că partenerul tău este infidel ar putea fi tulburătoare, dar este important să nu sari la concluzii sau să începi să arăți cu degetul doar pe baza unui vis urât. Dacă te confrunți cu vise în care partenerul te înșeală, rezistă tentației de a fi supărat pe el.

În schimb, uită-te în interior la sentimentele de trădare care au apărut în visul tău, deoarece acestea reflectă probabil propriile tale nesiguranțe. 

Este mai ușor de spus decât de făcut, dar este imperativ să te întrebi ce ar putea determina creierul tău subconștient să se simtă neîncrezător sau trădat. 

Acest tip de auto-reflecție te poate ajuta să ajungi la rădăcina problemei – ceea ce, în cele din urmă, te poate ajuta să îți vindeci relația și să îți calmezi anxietățile în loc să le înrăutățești.

Ține un jurnal

Un mod de a reflecta este prin ținerea unui jurnal. Scrie despre visul și viața ta pentru a vedea dacă găsești conexiuni sau ceva care rezonează cu tine. Dacă procesul de descifrare nu dă inițial rezultate, lasă-l să treacă, dă-ți o pauză de la avalanșa de gânduri și lasă psihicul să continue să-și facă treaba. 

Acordând atenție viselor tale, mesajele vor deveni în cele din urmă clare.

Discută cu partenerul tău

Dacă descoperi că visele despre înșelat sunt legate de preocupări din relația ta, încearcă să ai o discuție deschisă cu partenerul tău.

A avea aceste conversații poate atenua orice îngrijorare sau anxietate și s-ar putea să nu mai visezi acest lucru, odată ce psihicul tău a adus la suprafață această anxietate și a spulberat-o.

Ține minte că este doar un vis

În cele din urmă, este important să îți amintești că visele pot avea multe semnificații. 

Uneori poate sugera că există probleme la un nivel subconștient, dar alteori poate fi doar un gând trecător. Nu există nicio modalitate de a ști cu adevărat ce înseamnă, dacă nu ai conversații sincere cu tine și cu oamenii din jurul tău, care te cunosc și țin la tine. 

Totuși, nu acorda mai multă importanță decât este cazul unui vis. Cel mai adesea, ele sunt rezultatul milioanelor de gânduri care ne trec prin cap într-o singură zi.

Sursa foto: 123rf.com

Ce înseamnă când visezi un cutremur

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Anunț important pentru românii care au primit sporuri, prime sau alte bonusuri. Ce trebuie să facă pentru a avea pensii majorate
FANATIK.RO
Anunț important pentru românii care au primit sporuri, prime sau alte bonusuri. Ce trebuie să facă pentru a avea pensii majorate
Teo Trandafir recunoaște că relația dintre ea și fiica ei s-a schimbat: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine. Realitatea este că…”. Maia are 19 ani / EXCLUSIV
Viva.ro
Teo Trandafir recunoaște că relația dintre ea și fiica ei s-a schimbat: „Probabil și ea ascunde niște lucruri față de mine. Realitatea este că…”. Maia are 19 ani / EXCLUSIV
Familia Măruță, baie de mulțime, la Londra. Eva și-a prezentat filmul, David și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andra a cântat pe Wembley Arena
Libertateapentrufemei.ro
Familia Măruță, baie de mulțime, la Londra. Eva și-a prezentat filmul, David și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andra a cântat pe Wembley Arena
Moment uluitor cu Ioan Niculae: „M-a șocat. Pentru mine e inacceptabil!”
GSP.RO
Moment uluitor cu Ioan Niculae: „M-a șocat. Pentru mine e inacceptabil!”
Zodiile care vor avea zile pline de noroc. Totul se schimbă în bine în viața lor începând din 19 martie
FANATIK.RO
Zodiile care vor avea zile pline de noroc. Totul se schimbă în bine în viața lor începând din 19 martie
Unde a fost găsit, de fapt, Radu Aryan, copilul de 2 ani dispărut în Botoșani. Cine sunt "eroii zilei" | GALERIE FOTO
Știrileprotv.ro
Unde a fost găsit, de fapt, Radu Aryan, copilul de 2 ani dispărut în Botoșani. Cine sunt "eroii zilei" | GALERIE FOTO
Wow, ce casă au Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina! Așa tapet mai rar vezi, chiar e deosebit! Imaginile din locuința celebrului bucătar fac furori pe internet!
Unica.ro
Wow, ce casă au Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina! Așa tapet mai rar vezi, chiar e deosebit! Imaginile din locuința celebrului bucătar fac furori pe internet!
Fabulos! Gică Hagi a refuzat să-l ajute cu numărul de telefon pe Gică Popescu, când a aflat ce fată vrea să cunoască: "Nu, nu, nu"
Orangesport.ro
Fabulos! Gică Hagi a refuzat să-l ajute cu numărul de telefon pe Gică Popescu, când a aflat ce fată vrea să cunoască: "Nu, nu, nu"
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
Observatornews.ro
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
Horoscop 19 martie 2024. Berbecii este bine să facă un efort pentru a ține sub control tendința de a interpreta totul după intențiile și dorințe lor
HOROSCOP
Horoscop 19 martie 2024. Berbecii este bine să facă un efort pentru a ține sub control tendința de a interpreta totul după intențiile și dorințe lor
RECOMANDĂRI