Despre visele în care apare tunetul și fulgerul

Ce înseamnă dacă visezi despre fulgere? Visele cu tunete, fulgere și alte atribute ale furtunii sunt adesea asociate cu un calm total în viața reală. Această imagine nocturnă poate reflecta uneori gândurile tale despre viața ta care decurge lin și calm, dar simți rutina și monotonia zilelor tale.

A vedea fulgere într-un vis este o predicție a unor vești mult așteptate care vor veni foarte curând. Pentru cei care nu așteaptă nicio veste, aceasta va fi o surpriză foarte neașteptată care te va copleși. Un vis în care fulgerul lovește ceva trebuie luat ca un avertisment.

Dacă fulgerul a lovit persoana pe care o cunoști în viața reală, acest vis înseamnă că viața sa va fi schimbată. Dacă în vis fulgerul te-a lovit pe tine, înseamnă că ar trebui să încerci să dai dovadă de mai multă reținere în realitate, deoarece ai putea fi atras într-un conflict.

Dacă fulgerul a lovit în locul în care tu i-ai ordonat, acest vis este un simbol că tu controlezi și majoritatea evenimentelor din viața ta.

Dacă în vis era casa ta lovită de fulger, te poți aștepta la probleme în familie. Un fulger care lovește pământul în apropierea ta este interpretat ca fiind primirea unor vești emoționante în viitor.

Cum va fi transformat complexul Bisericii Evanghelice Fortificate din Biertan, unul dintre monumentele spectaculoase din Transilvania. „Turiștii vor putea experimenta activități autentice, interactive”
Recomandări
Cum va fi transformat complexul Bisericii Evanghelice Fortificate din Biertan, unul dintre monumentele spectaculoase din Transilvania. „Turiștii vor putea experimenta activități autentice, interactive”

Vremea cu adevărat rea, cu furtună și fulgere, poate aduce ceva furtună și în viața ta, chiar dacă schimbările par să nu-ți placă, ele vor aduce diversitate în viața ta. Interpretarea viselor despre tunete și fulgere depinde de atitudinea ta față de aceste fenomene în viața reală. 

Să vezi un fulger orbitor chiar lângă tine este un semn de bucurie neașteptată. A vedea fulgerele în depărtare este semnul unui succes temporar, care va fi înlocuit de un impas.

Să vezi un copac rupt în două de fulger prezice riscul de a pierde un prieten adevărat. Un copac care ia foc din cauza unui fulger vorbește despre o înșelăciune din partea cuiva apropiat.

Ce înseamnă dacă visezi că tună și fulgeră

Interpretarea acestor vise depinde de contextul în care apar și de detaliile sau sentimentele pe care le ai atunci când se întâmplă. Deoarece nimănui nu-i place să audă tunete în viața reală, nu este surprinzător că visele de acest gen sunt urmate de frică, panică, anxietate și sentimente negative similare.

Dacă, de exemplu, o femeie însărcinată visează tunete, înseamnă că este îngrijorată sau se teme de naștere, mai ales dacă data nașterii este aproape. Astfel de sentimente sunt complet normale și naturale, așa că nu este neobișnuit ca femeile însărcinate să aibă vise cu semnificații similare. 

Cine este Vladimir Lipaev, noul ambasador al Federației Ruse în România. Medaliat de Putin, acuzat că s-ar fi folosit de subvenții necuvenite pentru a-și lua casă
Recomandări
Cine este Vladimir Lipaev, noul ambasador al Federației Ruse în România. Medaliat de Putin, acuzat că s-ar fi folosit de subvenții necuvenite pentru a-și lua casă

Ce înseamnă să auzi tunete în vis

Dacă auzi un tunet într-un vis, acest lucru simbolizează tristețea. S-ar putea să te simți singur în ultima vreme, chiar și atunci când ești înconjurat de mulți oameni. 

Nu ai cu cine să vorbești despre întâmplările de zi cu zi și ți se pare că oamenii au devenit distanți sau că toată lumea se preocupă doar de ei înșiși. Astfel de constatări ți se vor părea întemeiate, dar trebuie să încerci să te deschizi față de prietenii apropiați sau familie.

Izolarea nu te va duce decât într-un loc întunecat. În schimb, încearcă să inițiezi întâlniri cu prietenii și să petreci cât mai mult timp alături de cei dragi, unde te simți în siguranță.

Visezi fulgere urmate de tunete

Atunci când visezi fulgere urmate de tunete, înseamnă că vei avea parte de o întâlnire neașteptată. Probabil că vei vedea pe cineva pentru care ai avut sentimente puternice în trecut, dar nu ați rămas împreună în ciuda acestui fapt. 

Te-ai gândit la ce vei spune după ce a trecut atât timp, dar vei fi confuz și vei uita fiecare replică gândită cu grijă din cauza șocului. Tunetele și fulgere anunță o schimbare bruscă, adesea negativă, dar vine la pachet cu emoții negative precum panică, frică, singurătate și disconfort.

Rusia și-a modernizat baza navală a flotei Mării Negre după atacurile Ucrainei. Imagini din satelit, prezentate de armata britanică
Recomandări
Rusia și-a modernizat baza navală a flotei Mării Negre după atacurile Ucrainei. Imagini din satelit, prezentate de armata britanică

Visezi că tunetul te trezește

Acest vis simbolizează neliniștea. Probabil că ai o problemă în viața reală pe care nu o poți rezolva, indiferent ce ai face, așa că ai transferat îngrijorarea în visele tale. S-ar putea să continui să ai astfel de vise sau vise cu semnificație similară până când veț găsi o soluție la problema ta.

Dacă visezi că tună și altcineva se trezește speriat, cum ar fi partenerul sau unul dintre membrii familiei, înseamnă că îți faci griji pentru el. 

S-ar putea ca aceștia să ascundă unele probleme, deoarece nu vor să te streseze. Simți că ceva nu este în regulă și încerci să afli ce se întâmplă, dar ei pur și simplu nu vor să vorbească cu tine. Dă-le timp să se gândească la toate și nu insista prea mult, deoarece ai putea provoca un efect contrar.

Visezi un fulger roșu

A visa despre fulgerele roșii simbolizează singurătatea și tristețea. Ar trebui să recunoaști acțiunile pe care le faci în prezent și care te-au adus în acest punct. Este un semn că ar trebui să lași oamenii să între în viața ta și să te deschizi, fără a îți fi frică să fii vulnerabil. 

Visezi fulger albastru

Această viziune de vis este asociată cu spiritualitatea. Mai mult decât atât, semnifică faptul că ar trebui să îți coordonezi viața, să apelezi la îndrumare religioasă, să găsești pacea în tine indiferent de situația pe care o ai în acel moment.

Visezi fulgere galbene

Fulgerul galben este un simbol al fericirii care arată că ești o persoană veselă și recunoscătoare tuturor celor din jurul tău care te îngrijesc și te ajută.

Mai mult decât atât, a visa un fulger galben înseamnă că realizezi ceva foarte important, care nu ar fi posibil fără ajutorul celorlalți. 

Acest vis apare de obicei atunci când ești șef și ai o afacere în care succesul este legat de angajații sau membrii echipei tale. 

Visezi fulgere și apă

Să visezi fulgere și apă simbolizează atât lucruri negative, cât și pozitive. Dacă apa este calmă, atunci reprezintă noroc, în timp ce apa agitată semnifică ghinion, cum ar fi separarea de ceva special sau pierderi financiare. Aceasta îți determină viitorul atunci când apare în vise. 

Visezi că cineva este lovit de fulger

Dacă ai această viziune de vis în care cineva este lovit de fulger, acest lucru înseamnă că se pot acumula situații dificile între tine și cineva apropiat. Acea persoană te poate învinovăți pentru lucrurile greșite care se întâmplă în viața amândurora. 

Visezi că un fulger îți lovește partenerul

Dacă ai visat un fulger care îl lovește pe partenerul tău, atunci reprezintă faptul că ai unele probleme cu partenerul tău în ceea ce privește natura fizică. Aceste probleme se pot întâmpla din cauza certurilor pe le-ați avut recent.

Mai mult decât atât, poate exista lipsă de încredere, de respect din partea unei părți. Este ca o disensiuni fizică între voi doi sau poate doar o nepotrivire ori un sentiment de respingere pe care unul din voi îl are față de celălalt.

Visezi că un fulger îți lovește casa

A avea acest vis în care un fulger îți lovește casa este un simbol de rău augur care poate provoca multe pagube. Acest vis semnifică faptul că în familia ta se vor întâmpla unele conflicte sau certuri cu efecte negative și de lungă durată. 

Visezi că un fulger te lovește deasupra capului

Un astfel de vis este considerat un semn bun. Indică un câștig economic în viitorul apropiat care nu necesită un efort foarte mare din partea ta. Bucuria și fericirea te vor însoți pentru o perioadă îndelungată de timp. 

Visezi că fulgerul lovește un obiect din apropierea ta

Când visezi că fulgerul lovește un obiect din apropierea ta și ești șocat și speriat, acest lucru arată că faptul că ești rănit sau surprins de informațiile sau veștile pe care cineva apropiat ți le va aduce în curând. 

Visezi un fulger lovind un copac

Dacă vezi un fulger lovind un copac în visul tău, atunci acest lucru ar putea însemna că dezvoltarea ta personală este pe cale să fie împiedicată.

Simbolizează, de asemenea, problemele din viața ta de familie care se înrăutățesc de ceva vreme. Acum este momentul să te ocupi de aceste probleme, altfel ele se vor agrava.

Visezi fulgere și te simți îngrozit

Dacă vezi tunete sau fulgere în vis și te simți speriat, ar putea însemna că au avut loc evenimente majore care ți-au schimbat viața atât ție, cât și celor din jur.

De asemenea, ar putea însemna că vor avea loc schimbări majore bruște în viața ta.

Visezi că fulgerul provoacă pagube

Dacă visezi că fulgerul cauzează daune, atunci simbolizează confuzie și faptul că ești mereu distras. Încerci să ții pasul cu viața, dar parcă totul te copleșește și nu faci față la niște sarcini simple.

S-ar putea să simți că totul se întâmplă deodată și dintr-o dată, așa că este greu să știi cum să-ți gestionezi cel mai bine timpul și energia în acest moment fără să te supraîncarci.

Cuvântul „fulger” vorbește de la sine – ceva s-a întâmplat sau urmează să se întâmple brusc și cu intensitate.

Oricâte pagube ar provoca fulgerul în visele tale, acest lucru ar putea fi corelat cu nivelul de intensitate și lucruri neașteptate din viața ta.

Sursa foto: 123rf.com

Vezi şi ce înseamnă când visezi un cutremur!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Anunțul important pentru românii care au o casă sau un apartament. S-a schimbat legea, ce trebuie să faci dacă închiriezi
FANATIK.RO
Anunțul important pentru românii care au o casă sau un apartament. S-a schimbat legea, ce trebuie să faci dacă închiriezi
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Gina Pistol, la Masterchef? Chiar Smiley a dat-o de gol. Uite cum a filmat-o acasă
Libertateapentrufemei.ro
Gina Pistol, la Masterchef? Chiar Smiley a dat-o de gol. Uite cum a filmat-o acasă
Ion Țiriac, dezlănțuit: „Jucătorii români nu au valoare pentru nimic!” » Atacă un personaj cu greutate: „Rușinea sistemului de azi!”
GSP.RO
Ion Țiriac, dezlănțuit: „Jucătorii români nu au valoare pentru nimic!” » Atacă un personaj cu greutate: „Rușinea sistemului de azi!”
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una dintre cele mai sănătoase, încetinește îmbătrânirea, dar românii o evită
FANATIK.RO
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una dintre cele mai sănătoase, încetinește îmbătrânirea, dar românii o evită
Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington
Știrileprotv.ro
Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington
Cum a filmat-o Smiley pe Gina Pistol în bucătărie. Detaliul care i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva ea va fi noua prezentatoare MasterChef
Unica.ro
Cum a filmat-o Smiley pe Gina Pistol în bucătărie. Detaliul care i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva ea va fi noua prezentatoare MasterChef
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
"Doamne, pupa-ţi-aş tălpile tale!" Locatarii blocului devastat de explozie, în Craiova, au revenit acolo unde cândva însemna acasă
Observatornews.ro
"Doamne, pupa-ţi-aş tălpile tale!" Locatarii blocului devastat de explozie, în Craiova, au revenit acolo unde cândva însemna acasă
Horoscop 20 aprilie 2024. Taurii au în față o zi cu un potențial negativ major, care nu poate fi contracarat prea ușor
HOROSCOP
Horoscop 20 aprilie 2024. Taurii au în față o zi cu un potențial negativ major, care nu poate fi contracarat prea ușor

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI