Despre visele în care apare tunetul și fulgerul

Ce înseamnă dacă visezi despre fulgere? Visele cu tunete, fulgere și alte atribute ale furtunii sunt adesea asociate cu un calm total în viața reală. Această imagine nocturnă poate reflecta uneori gândurile tale despre viața ta care decurge lin și calm, dar simți rutina și monotonia zilelor tale.

A vedea fulgere într-un vis este o predicție a unor vești mult așteptate care vor veni foarte curând. Pentru cei care nu așteaptă nicio veste, aceasta va fi o surpriză foarte neașteptată care te va copleși. Un vis în care fulgerul lovește ceva trebuie luat ca un avertisment.

Dacă fulgerul a lovit persoana pe care o cunoști în viața reală, acest vis înseamnă că viața sa va fi schimbată. Dacă în vis fulgerul te-a lovit pe tine, înseamnă că ar trebui să încerci să dai dovadă de mai multă reținere în realitate, deoarece ai putea fi atras într-un conflict.

Dacă fulgerul a lovit în locul în care tu i-ai ordonat, acest vis este un simbol că tu controlezi și majoritatea evenimentelor din viața ta.

Dacă în vis era casa ta lovită de fulger, te poți aștepta la probleme în familie. Un fulger care lovește pământul în apropierea ta este interpretat ca fiind primirea unor vești emoționante în viitor.

Începe declinul marilor orașe? Avertismentul unui reputat cercetător: „Așa cum a prezis H.G. Wells, aici vor locui elitele, servitorii lor și cei fără copii”
Recomandări
Începe declinul marilor orașe? Avertismentul unui reputat cercetător: „Așa cum a prezis H.G. Wells, aici vor locui elitele, servitorii lor și cei fără copii”

Vremea cu adevărat rea, cu furtună și fulgere, poate aduce ceva furtună și în viața ta, chiar dacă schimbările par să nu-ți placă, ele vor aduce diversitate în viața ta. Interpretarea viselor despre tunete și fulgere depinde de atitudinea ta față de aceste fenomene în viața reală. 

Să vezi un fulger orbitor chiar lângă tine este un semn de bucurie neașteptată. A vedea fulgerele în depărtare este semnul unui succes temporar, care va fi înlocuit de un impas.

Să vezi un copac rupt în două de fulger prezice riscul de a pierde un prieten adevărat. Un copac care ia foc din cauza unui fulger vorbește despre o înșelăciune din partea cuiva apropiat.

Ce înseamnă dacă visezi că tună și fulgeră

Interpretarea acestor vise depinde de contextul în care apar și de detaliile sau sentimentele pe care le ai atunci când se întâmplă. Deoarece nimănui nu-i place să audă tunete în viața reală, nu este surprinzător că visele de acest gen sunt urmate de frică, panică, anxietate și sentimente negative similare.

Dacă, de exemplu, o femeie însărcinată visează tunete, înseamnă că este îngrijorată sau se teme de naștere, mai ales dacă data nașterii este aproape. Astfel de sentimente sunt complet normale și naturale, așa că nu este neobișnuit ca femeile însărcinate să aibă vise cu semnificații similare. 

George Simion, către femeile din AUR, la o dezbatere despre feminism: „Schimbați modelul femeii în politică: ușoară, amantă, mahalagioaică”
Recomandări
George Simion, către femeile din AUR, la o dezbatere despre feminism: „Schimbați modelul femeii în politică: ușoară, amantă, mahalagioaică”

Ce înseamnă să auzi tunete în vis

Dacă auzi un tunet într-un vis, acest lucru simbolizează tristețea. S-ar putea să te simți singur în ultima vreme, chiar și atunci când ești înconjurat de mulți oameni. 

Nu ai cu cine să vorbești despre întâmplările de zi cu zi și ți se pare că oamenii au devenit distanți sau că toată lumea se preocupă doar de ei înșiși. Astfel de constatări ți se vor părea întemeiate, dar trebuie să încerci să te deschizi față de prietenii apropiați sau familie.

Izolarea nu te va duce decât într-un loc întunecat. În schimb, încearcă să inițiezi întâlniri cu prietenii și să petreci cât mai mult timp alături de cei dragi, unde te simți în siguranță.

Visezi fulgere urmate de tunete

Atunci când visezi fulgere urmate de tunete, înseamnă că vei avea parte de o întâlnire neașteptată. Probabil că vei vedea pe cineva pentru care ai avut sentimente puternice în trecut, dar nu ați rămas împreună în ciuda acestui fapt. 

Te-ai gândit la ce vei spune după ce a trecut atât timp, dar vei fi confuz și vei uita fiecare replică gândită cu grijă din cauza șocului. Tunetele și fulgere anunță o schimbare bruscă, adesea negativă, dar vine la pachet cu emoții negative precum panică, frică, singurătate și disconfort.

Vremea se schimbă radical în următoarele zile în România: temperaturi scăzute, vânt și ninsoare
Recomandări
Vremea se schimbă radical în următoarele zile în România: temperaturi scăzute, vânt și ninsoare

Visezi că tunetul te trezește

Acest vis simbolizează neliniștea. Probabil că ai o problemă în viața reală pe care nu o poți rezolva, indiferent ce ai face, așa că ai transferat îngrijorarea în visele tale. S-ar putea să continui să ai astfel de vise sau vise cu semnificație similară până când veț găsi o soluție la problema ta.

Dacă visezi că tună și altcineva se trezește speriat, cum ar fi partenerul sau unul dintre membrii familiei, înseamnă că îți faci griji pentru el. 

S-ar putea ca aceștia să ascundă unele probleme, deoarece nu vor să te streseze. Simți că ceva nu este în regulă și încerci să afli ce se întâmplă, dar ei pur și simplu nu vor să vorbească cu tine. Dă-le timp să se gândească la toate și nu insista prea mult, deoarece ai putea provoca un efect contrar.

Visezi un fulger roșu

A visa despre fulgerele roșii simbolizează singurătatea și tristețea. Ar trebui să recunoaști acțiunile pe care le faci în prezent și care te-au adus în acest punct. Este un semn că ar trebui să lași oamenii să între în viața ta și să te deschizi, fără a îți fi frică să fii vulnerabil. 

Visezi fulger albastru

Această viziune de vis este asociată cu spiritualitatea. Mai mult decât atât, semnifică faptul că ar trebui să îți coordonezi viața, să apelezi la îndrumare religioasă, să găsești pacea în tine indiferent de situația pe care o ai în acel moment.

Visezi fulgere galbene

Fulgerul galben este un simbol al fericirii care arată că ești o persoană veselă și recunoscătoare tuturor celor din jurul tău care te îngrijesc și te ajută.

Mai mult decât atât, a visa un fulger galben înseamnă că realizezi ceva foarte important, care nu ar fi posibil fără ajutorul celorlalți. 

Acest vis apare de obicei atunci când ești șef și ai o afacere în care succesul este legat de angajații sau membrii echipei tale. 

Visezi fulgere și apă

Să visezi fulgere și apă simbolizează atât lucruri negative, cât și pozitive. Dacă apa este calmă, atunci reprezintă noroc, în timp ce apa agitată semnifică ghinion, cum ar fi separarea de ceva special sau pierderi financiare. Aceasta îți determină viitorul atunci când apare în vise. 

Visezi că cineva este lovit de fulger

Dacă ai această viziune de vis în care cineva este lovit de fulger, acest lucru înseamnă că se pot acumula situații dificile între tine și cineva apropiat. Acea persoană te poate învinovăți pentru lucrurile greșite care se întâmplă în viața amândurora. 

Visezi că un fulger îți lovește partenerul

Dacă ai visat un fulger care îl lovește pe partenerul tău, atunci reprezintă faptul că ai unele probleme cu partenerul tău în ceea ce privește natura fizică. Aceste probleme se pot întâmpla din cauza certurilor pe le-ați avut recent.

Mai mult decât atât, poate exista lipsă de încredere, de respect din partea unei părți. Este ca o disensiuni fizică între voi doi sau poate doar o nepotrivire ori un sentiment de respingere pe care unul din voi îl are față de celălalt.

Visezi că un fulger îți lovește casa

A avea acest vis în care un fulger îți lovește casa este un simbol de rău augur care poate provoca multe pagube. Acest vis semnifică faptul că în familia ta se vor întâmpla unele conflicte sau certuri cu efecte negative și de lungă durată. 

Visezi că un fulger te lovește deasupra capului

Un astfel de vis este considerat un semn bun. Indică un câștig economic în viitorul apropiat care nu necesită un efort foarte mare din partea ta. Bucuria și fericirea te vor însoți pentru o perioadă îndelungată de timp. 

Visezi că fulgerul lovește un obiect din apropierea ta

Când visezi că fulgerul lovește un obiect din apropierea ta și ești șocat și speriat, acest lucru arată că faptul că ești rănit sau surprins de informațiile sau veștile pe care cineva apropiat ți le va aduce în curând. 

Visezi un fulger lovind un copac

Dacă vezi un fulger lovind un copac în visul tău, atunci acest lucru ar putea însemna că dezvoltarea ta personală este pe cale să fie împiedicată.

Simbolizează, de asemenea, problemele din viața ta de familie care se înrăutățesc de ceva vreme. Acum este momentul să te ocupi de aceste probleme, altfel ele se vor agrava.

Visezi fulgere și te simți îngrozit

Dacă vezi tunete sau fulgere în vis și te simți speriat, ar putea însemna că au avut loc evenimente majore care ți-au schimbat viața atât ție, cât și celor din jur.

De asemenea, ar putea însemna că vor avea loc schimbări majore bruște în viața ta.

Visezi că fulgerul provoacă pagube

Dacă visezi că fulgerul cauzează daune, atunci simbolizează confuzie și faptul că ești mereu distras. Încerci să ții pasul cu viața, dar parcă totul te copleșește și nu faci față la niște sarcini simple.

S-ar putea să simți că totul se întâmplă deodată și dintr-o dată, așa că este greu să știi cum să-ți gestionezi cel mai bine timpul și energia în acest moment fără să te supraîncarci.

Cuvântul „fulger” vorbește de la sine – ceva s-a întâmplat sau urmează să se întâmple brusc și cu intensitate.

Oricâte pagube ar provoca fulgerul în visele tale, acest lucru ar putea fi corelat cu nivelul de intensitate și lucruri neașteptate din viața ta.

Sursa foto: 123rf.com

Vezi şi ce înseamnă când visezi un cutremur!

Țara în care Ilie Dumitrescu a refuzat să meargă, indiferent de câștigul financiar: "Nu poţi să stai cu o femeie de vorbă. Nu poţi să faci nimic"
GSP.RO
Țara în care Ilie Dumitrescu a refuzat să meargă, indiferent de câștigul financiar: "Nu poţi să stai cu o femeie de vorbă. Nu poţi să faci nimic"
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Călugăriţa care s-a transformat complet: are inel în nas şi decolteu periculos! Cum arată acum măicuţa Cristina
Playtech.ro
Călugăriţa care s-a transformat complet: are inel în nas şi decolteu periculos! Cum arată acum măicuţa Cristina
Dureros ce s-a întâmplat cu Geta din Liceeni! Drama care a distrus-o pe Cesonia Postelnicu
Viva.ro
Dureros ce s-a întâmplat cu Geta din Liceeni! Drama care a distrus-o pe Cesonia Postelnicu
ANIMAȚIE: Accidentul feroviar din Galați: Rănită grav, Gina s-a stins după ce inima i s-a oprit de 5 ori. Fiul ei, dărâmat de durere, a povestit ultima lor conversație
Observatornews.ro
ANIMAȚIE: Accidentul feroviar din Galați: Rănită grav, Gina s-a stins după ce inima i s-a oprit de 5 ori. Fiul ei, dărâmat de durere, a povestit ultima lor conversație
Femeia care doarme într-un pat cu o lenjerie care nu a mai fost spălată de 100 de ani
Știrileprotv.ro
Femeia care doarme într-un pat cu o lenjerie care nu a mai fost spălată de 100 de ani
Produsele pe care Lidl le bagă la raft de luni, 27 martie. Le găsiți în toată țara și au super reduceri
FANATIK.RO
Produsele pe care Lidl le bagă la raft de luni, 27 martie. Le găsiți în toată țara și au super reduceri
Ce se întâmplă în camerele de la etaj la palatul lui Becali. Dragomir, şocat când a descoperit: ”Dacă mint cu ceva, să-mi faceţi ce vreţi”
Orangesport.ro
Ce se întâmplă în camerele de la etaj la palatul lui Becali. Dragomir, şocat când a descoperit: ”Dacă mint cu ceva, să-mi faceţi ce vreţi”
Horoscopul săptămânii 27 martie – 2 aprilie. Câștiguri neașteptate pentru nativii Pești. Previziuni pentru toate zodiile
Unica.ro
Horoscopul săptămânii 27 martie – 2 aprilie. Câștiguri neașteptate pentru nativii Pești. Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop 27 martie 2023. Capricornii ar fi bine să domolească puțin dorința de a schimba totul în relațiile de parteneriat, în special în cuplu
HOROSCOP
Horoscop 27 martie 2023. Capricornii ar fi bine să domolească puțin dorința de a schimba totul în relațiile de parteneriat, în special în cuplu
Noutăți de la UBER!
PUBLICITATE
Noutăți de la UBER!