MENIU CAUTĂ

Ce sa NU facem ca sa NU ii pierdem

Distribuie

Am intrebat 6 barbati celebri ce anume din comportamentul unei femei i-ar determina s-o paraseasca


Toata lumea ne invata cum sa-i cucerim. Dar nimeni nu ne spune cum sa-i pastram. Da, despre barbati vorbim, despre relatiile noastra cu ei si despre lucrurile multe & marunte care pot influenta evolutia unui cuplu.


E stiut ca, odata euforia dragostei potolita, isi face loc obisnuinta. Este momentul in care trebuie sa facem compromisuri si sa acceptam micile ”hachite” ale celuilalt pentru ca relatia sa mearga. Exista insa si lucruri pe care o persoana nu le poate accepta sub nici o forma la cel sau cea de langa. Lucruri care duc pana la urma la destramarea relatiei.


Asadar, ce NU ar trebui sa facem noi, femeile, ca sa NU ii pierdem. Adica ce lucruri i-ar putea deranja atat de tare pe barbatii de langa noi, incat sa ia hotararea de a ne parasi? Am intrebat sase barbati celebri si iata ce am descoperit.


RAZVAN FODOR, actor ”Lacrimi de iubire” (ACASA): ”La o femeie ma deranjeaza foarte tare atunci cand nu este punctuala. La fel de mult ma enerveaza cand vorbeste foarte mult la telefon cu prietenele, iar acesta poate fi un motiv de despartire. Poate acesta e si motivul pentru care nu-mi gasesc asa de repede cum mi-as dori o prietena. Nu as vrea sub nici o forma sa vad o femeie cum se epileaza.”


GEORGE VINTILA, realizator/prezentator PRO FM: ”Ma deranjeaza lucrurile din geanta: prea multe, prea mici, prea haotic asezate. Nu… pe bune… In general neseriozitatea. Daca e vorba despre o relatie intima, nu imi place atunci cand o femeie nu stie sa-si asume ceea ce a promis. In plus, sa zicem ca nu am o afinitate pentru ”migrenele” cu sau fara o cauza intemeiata, avand in vedere ca sunt un om extrem de activ. Am nevoie de o persoana cu multa energie langa mine. De asemenea, nu mi-ar placea sa vad o femeie facand gesturi dizgratioase, barbatesti.”


DAN CHISU, regizor, prezentator REALITATEA TV: ”Trei lucruri ma deranjeaza la o femeie si nu as sta cu ea daca ar minti, ar fi duplicitara si cicalitoare. Daca ar fi ca o ciocanitoare si m-ar bate la cap cu tot felul de intrebari de genul: unde ai fost, cu cine si nu ar avea incredere in mine, nu as putea sta cu ea. In rest, daca traiesc alaturi de o femeie poate sa faca orice si sa vad orice la ea, ca nu ma deranjeaza.”


MIHAI GAINUSA, realizator/prezentator  KISS FM, PRIMA TV: ”Nu imi plac la o femeie buzele exagerat de groase, dezacordurile, unghiile scorojite si aerele de vedeta cand nu e cazul. As parasi o femeie daca miroase urat si daca ar fi infidela. Si nu as vrea sa vad o femeie care se rade pe fata sau isi aranjeaza barba.”


DANIEL BUZDUGAN, realizator/ prezentator  RADIO 21: ”La o femeie nu-mi plac fitele, ma deranjeaza cand incearca sa pozeze in alta persoana.  Nu-mi place sa aiba nasul pe sus, sa creeze o senzatie de neatins, sa epateze. De asemenea, nu-mi plac femeile vulgare prin imagine si atitudine. Nu vreau sa privesc o femeie atunci cand se machiaza. Machiajul femeii ar trebui sa fie un mister pentru un barbat. Femeia trebuie sa aiba camera ei in care sa se aranjeze, iar cand apare sa fie  desavarsita.”


ILIE NASTASE, om de afaceri: ”Nu imi plac femeile care fumeaza, la fel cum nu imi plac nici cele care sunt vulgare. Principalul motiv pentru care m-as desparti de o femeie ar fi infidelitatea.”

Comentarii