MENIU CAUTĂ
, de Alina Serea

Ce spune culoarea ochilor despre copilul tău

Distribuie

Cercetătorii susțin că, așa cum nu există două amprente identice, așa nu există nici două persoane cu ochii de culoare identică. Fiecare persoană are o nunață sau anumite particularităț ce o fac unică și din punct de vedere al culorii ochilor.
La naștere, micuții nu au încă o culoare bine definită a ochilor, aceasta formându-se cel mai probabil în jurul vârstei de șase luni, poate chiar un an.

Ba, mai mult, cercetătorii susțin că ochii unui copil și chiar cei ai unui adult își pot schimba nuanța de-a lungul vieții pentru că pigmentul care îi colorează nu este secretat în permanență de organism.
Așadar, se poate ca un copil până la o anumită vârstă să, poate chiar până la vârsta maturității să fie albaștri, ca mai apoi să se transforme într-unii verzi sau gri.La fel, niște ochi căprui se pot transforma în ochi verzi sau verzi-căprui.
Așadar, culoarea ochilor unui copil se poate schimba la maturitate, dar fiecare culoare a ochilor are anume caracteristici din punct de vedere al personalității.
Vezi care sunt aceste caracteristici pe babyunica.ro
 

Comentarii