De Dana Gheorghe,

– Poartă lenjerie intimă de culoarea pielii. Una din greşelile vestimentare, care este foarte neplăcută din punct de vedere estetic, este ca lenjeria intimă să fie purtată „la vedere”. În nici o situaţie aceasta nu trebuie să fie vizibilă prin haine, cu atât mai puţin prin cea de culoare albă. Mai grav este atunci când pe sub hainele deschise la culoare se vede un slip sau un sutien negru sau într-o culoare stridentă (roşu, portocaliu, verde). Deşi prima opţiune a oricărei femei care poartă haine albe ar fi lenjeria intimă albă, alegerea nu este chiar cea mai bună. Albul se acceptă cu indulgenţă, însă alegerea perfectă este lenjeria intimă de culoarea pielii sau într-o nuanţă cât mai apropiată de cea naturală a epidermei. Astfel, lenjeria intimă se va integra perfect în ţinută.
– Alege materiale din fibre naturale. Albul arată cel mai bine pe materiale naturale ca: bumbac, pânză, denim sau lână. Hainele confecţionate din ţesături sintetice precum nailonul, relonul sau poliesterul au tendinţa de a se întinde excesiv şi de a se scămoşa şi, de obicei, nu prea mai pot fi purtate după o spălare sau două, mai ales la maşină. De aceea, albul le va face să pară şi mai inestetice decât sunt, aşa că nu e recomandat să cumperi obiecte vestimentare sintetice albe.
– Fereşte-te de alimentele colorate. Atunci când alegi să porţi haine deschise la culoare, în special haine albe, cea mai bună metodă de a le păstra impecabile este să te fereşti de orice aliment sau obiect colorat. Evită să mănânci ceva care conţine sos roşu sau ketchup, nu bea sucuri închise la culoare, înlocuieşte vinul roşu cu cel alb. În plus, ai grijă unde te aşezi, pentru a nu păta hainele.
 

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile