De Libertatea pentru Femei,

O forţă indestructibilă

Sufletul este esenţa absolută a fiinţei tale, e energia pură cu care te-a înzestrat universul, o lumină care nu păleşte niciodată şi care nu poate fi distrusă de nimeni şi de nimic. Sufletul cuprinde în el personalitatea, gândurile, temerile, bucuriile şi emoţiile pe care le trăim. Cu fiecare reîncarnare, puterea sufletului creşte, iar sufletul-copil devine sufletul-tânăr şi apoi sufletul-matur, o forţă care ne călăuzeşte destinul. Vârsta sufletului nu poate fi comparată cu vârsta noastră, ea nu reflectă trecerea anilor sau numărul de reîncarnări, ci suma experienţelor şi a trăirilor intense pe care le-a adunat sufletul tău. Sufletele nu îmbătrânesc odată cu noi, ca atare o persoană în vârstă poate avea un suflet-copil, sincer şi nesofisticat, care ştie să se bucure de iubire, de libertate, indiferent de anii care i s-au adunat la tâmple.

CUM AFLI VÂRSTA SUFLETULUI TĂU

Conform unor credinţe vechi, putem afla ce vârstă are sufletul nostru în funcţie de momentul naşterii. Dacă ai venit pe lume în primul decan al zodiei tale, te ocroteşte un suflet-copil, pur şi luminos. Dacă te-ai născut în cel de-al doilea decan al zodiei, te protejează un suflet-tânăr, puternic şi ambiţios. Iar dacă îţi serbezi ziua de naştere în cel de-al treilea decan, eşti îndrumată în viaţă de un suflet-matur, înţelept, liber şi curajos. Iată ce spune fiecare vârstă a sufletului despre personalitatea şi destinul tău.

SUFLETUL-COPIL

Este sincer, drept şi urmăreşte întotdeauna calea lipsită de ocolişuri şi complicaţii. Sufletul-copil tânjeşte după o viaţă simplă, în care adevărul, iubirea şi generozitatea să fie respectate de toţi cei din jurul lui. Îşi trăieşte fiecare viaţă intens, bucurându-se de toate încercările şi experienţele prin care trece şi luându-le drept lecţii pentru vieţile viitoare. Se fereşte să preia un rol social important. Preferă să observe şi să analizeze, fără să ia decizii şi fără să se lupte. Oamenii cu suflete-copil acceptă să fie îndrumaţi şi uneori pot fi uşor înşelaţi de aparenţe.

Ce este ciroza hepatică, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie
Recomandări

Ce este ciroza hepatică, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie

SUFLETUL-TÂNĂR

Cu o experienţă destul de limitată, sufletul-tânăr explorează lumea, cercetează, se implică şi acţionează. Pare să fie un spirit neliniştit, care aşteaptă trecerea spre o altă etapă şi se pregăteşte să înveţe cât mai
mult din fiecare experienţă.
Uneori, îşi testează limitele, fără să ştie prea bine unde să se oprească. Alteori, dă dovadă de o înţelegere surprinzătoare şi ia decizii care ajută comunităţi largi de oameni. Se spune că sufletele-tinere ajung lideri cu uşurinţă şi că se dezvoltă la nivel personal din toate punctele de vedere. Dar lipsa de răbdare şi de viziune îi poate conduce pe direcţii greşite.

SUFLETUL-MATUR

Trăieşte viaţa cu intensitate, uneori exagerând dramatismul unor situaţii, dar ştiu să se bucure de fiecare clipă frumoasă. Cu toate acestea, simt că viaţa lor nu poate fi completă, că au nevoie de ceva cu totul deosebit pentru a fi fericiţi. Ele năzuiesc spre o viaţă spirituală înaltă, spre un univers plin de armonie, lipsit de problemele cotidiene şi de necazurile mărunte. Îi ghidează pe cei din jur cu înţelepciune, dar nu îi conduc. Sufletele-mature nu au nevoie să preia puterea, să aibă o funcţie de conducere, ele ştiu să preţuiască fiecare om pentru ceea ce este.

Raport FINAL IML: Fragmentele osoase descoperite în locuinţa lui Dincă sunt de origine animală
Recomandări

Raport FINAL IML: Fragmentele osoase descoperite în locuinţa lui Dincă sunt de origine animală

MISTERELE SUFLETULUI

După ce ai citit despre vârstele sufletului, te întrebi, probabil, de unde vin sufletele-copil, dacă au fost pe Pământ sau într-un univers necunoscut? Ei bine, vechile credinţe hinduse spun că sufletele-copil şi-au ales drept gazde, la începuturi, animalele şi păsările. Se spune că numai o zecime dintre suflete îşi aleg drept gazde oamenii. De asemenea, există credinţa că sufletele nu mor niciodată, că nu îmbătrânesc odată cu noi şi că nu se risipesc în neant. După o serie lungă de încarnări, ele ajung într-un univers superior către care nu poate accede niciun organism material. Poate că este nevoie, uneori, de milioane de reîncarnări pentru a ajunge în acest paradis!
Material preluat din revista Libertatea pentru Femei

Fotbaliștii de la FCSB au avut un șoc când au ajuns la baza din Berceni! Ce făceau Bogdan Vintilă și Alexandru Tudor
GSP.RO

Fotbaliștii de la FCSB au avut un șoc când au ajuns la baza din Berceni! Ce făceau Bogdan Vintilă și Alexandru Tudor

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții
HOROSCOP

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții