MENIU CAUTĂ
15 Noi. 2014 11:59 , de Alina Dan

CEA MAI EFICIENTĂ METODĂ DE SLĂBIT, DOVEDITĂ cu REZULTATE

Distribuie

Într-un interviu acordat BBC și citat de GreatNews, doctorul Holm explică foarte clar că, pentru aceste rezultate, este nevoie de o abordare dură, cumva militărească. Rezultatele îl încurajează să propună ca metoda sa să fie aplicată la nivel internaţional. În Statele Unite şi în multe state vest-europene, unul din trei copii este supraponderal, iar incidenţa obezităţii printre adolescenţi s-a împătrit în ultimii 30 de ani.
”În general, copiii obezi sunt desconsideraţi. Sunt firi singuratice şi cei mai mulţi dintre ei nu participă la activităţi împreună cu alţi copii. Le lipseşte enorm încrederea în sine. Cu această metodă, există o speranţă reală că vor pierde din greutate şi îşi vor îmbunătăţi semnificativ calitatea vieţii”, spune doctorul Holm.
Potrivit acestuia, copilului îi este extrem de greu să învingă de unul singur o boală precum obezitatea. ”Însă, noi creăm mediul şi oferim ”uneltele” cu care copilul şi familia sa pot depăşi această boală”.
”Nu facem nimic amuzant. Este ceva foarte dur”
La începutul programului, copiii sunt chemaţi la spital pentru 24 de ore de analize şi teste amănunţite, care includ scanarea corporală pentru a identifica nivelul de grăsime.
De asemenea, copiii trebuie să răspundă unui chestionar, cu ajutorul căruia specialiştii determină care sunt obiceiurile alimentare ale subiecţilor, dar şi comportamentul copilului.
Astfel, dieta daneză de slăbit presupune schimbări radicale în stilul de viaţă, schimbări menite a învinge rezistenţa naturală a corpului la pierderea de grăsime. Fiecare copil are un program personalizat, care se concentrează pe 15-20 de obiceiuri zilnice.
Iată în ce constă Dieta Daneză puteți vedea în imaginea atașată.Comentarii