MENIU CAUTĂ
11 Dec. 2017 11:18

(P) Ceaiul de ananas, un produs Telestar ideal pentru slăbit

Distribuie

Telestar este o renumită companie de telemarketing, care oferă consumatorilor din România suplimente și aparate destinate menținerii sănătății. Pe piața din România gama de produse oferite de această companie este foarte variată, fiindcă Telestar își dorește să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi. În plus, produsele oferite ne suprind plăcut, datorită calității și prețului accesibil.

Telestar pune la dispoziția consumatorilor din România produse:

– destinate menținerii sănătății articulațiilor (Helix Original, Papuci ConfortGel, Magic Cane, Clever Cane-baston pliant inteligent, Reladol etc.).

-pentru sportivi (Cellucavit-aparat de cavitație cu ultrasunete, Velform Sweet Shapers- colanți pentru slăbit, adidași de slăbit etc.). De asemenea, oferă și suplimente pentru slăbire: Slimvia, Liver Seltzer, Te Pina (Ceai de ananas), Alcachofa de Leon recomandat și de dr. Oz.

– dedicate familiei și căminului (papuci confortabili pentru copii, produse pentru relaxare sau antrenament- DualBike, Bodyssage-fotoliu de masaj gonflabil, PuriPod- purificator de aer etc.).

– pentru casă și bucătărie (tigaie multifuncțională 4 în 1 Quadra Pan, Savormatic- dispozitiv de gătit All in One).

Prin intermediul produselor pe care le comercializează, Telestar își dorește să ușureze viața oamenilor, să-i ajute să trăiască cât mai sănătos și să-și îmbunătățească calitatea vieții.

Datorită programului foarte încărcat pe care îl avem, de cele mai multe ori ne alimentăm cu produse care nu sunt deloc sănătoase. Din contră, sunt pline de grăsimi și au foarte multe calorii. Astfel, deși nu vrem, luăm în greutate.

Pe cât este de ușor să luăm în greutate, pe atât este de greu să scăpăm de kilogramele în plus. Pe piață există foarte multe soluții de slăbit, însă majoritatea dintre ele nu sunt sănătoase, de aceea este bine să nu le folosim.

Dacă vrem să scădem în greutate în mod sănătos, cea mai bună soluție ne-o oferă Telestar. Este vorba despre ceaiul de ananas ( Te Pina). Ceaiul de ananas pentru slăbit Dr. Ming, este un produs original care ne ajută să slăbim și să eliminăm toxinele din organism. De asemenea, este un produs foarte bun și pentru persoanele care suferă de constipație.

Acest ceai de ananas are în compoziția sa produse naturale cu proprietăți antioxidante, care ne ajută să slăbim sănătos, să scăpăm de stres și să combatem anxietatea.

Așadar, dacă suferim de supraponderalitate, de constipație, avem colesterolul mărit și dorim să scăpăm de kilogramele în plus, ceaiul de ananas Dr. Ming este soluția perfectă.

Datorită formulei sale antioxidante, diuretice și de ardere a grăsimii este ideal pentru combaterea celulitei și pentru a slăbi în mod natural.

Cercetările cu privire la efectele terapeutice ale ananasului ne indică faptul că acest fruct exotic contribuie la arderea grăsimilor, induce senzația de sațietate, este un foarte bun diuretic și combate retenția de lichide. Este bine să bem acest ceai pentru a scădea nivelul de colesterol și pentru a detoxifia organismul.

Acest ceai este 100% natural și are în compoziția sa ananas, mentă, coajă de portocale, păpădie și lemn dulce.

Aceste ingrediente acționează sinergic în vederea controlării greutății corporale și eliminării stresului, care este considerat o cauză a surplusului de greutate.

Ceaiul de ananas reduce în mod eficient grăsimea de pe abdomen sau brațe și elimină celulita. Scăderea în greutate este permanentă, așadar nu există riscul ca după întreruperea consumului său să luăm mult în greutate.

Acest produs natural contribuie la detoxifierea colonului, accelerarea metabolismului și reducerea apetitului.

Putem bea ceaiul cald sau rece și sunt suficiente doar două căni de ceai pe zi pentru a slăbi. Pentru a-l achiziționa, tot ceea ce trebuie să facem este să intrăm în magazinul online bioo.ro și să-l facem comandă, profitând de prețul foarte avantajos.

Nu a fost niciodată mai simplu să slăbim! Acum avem cu ce! Telestar ne pune la dispoziție ceai de ananas Dr Ming, pentru a slăbi sănătos și a ne îmbunătăți calitatea vieții. Intrați și comandați!

Comentarii