MENIU CAUTĂ
23 Noi. 2011 17:02

Ceaiul de coada şoricelului, bun împotriva anexitei

Distribuie

După ce v-aţi început viaţa sexuală, cel puţin o dată la un an trebuie făcută analiza secreţiei vaginale şi testul Papanicolau. Sunt complicaţii ce pot apărea din cauza anexitei, printre care infertilitatea, care a crescut deja alarmant, dar şi riscul de sarcină extrauterină. Ca să fiţi ferită de astfel de probleme, trebuie să aveţi grijă să nu răciţi, să nu mergeţi desculţă pe gresie, lenjeria intimă să fie numai de bumbac şi pe cât posibil să nu purtaţi chiloţi gen tanga, să aveţi permanent mijlocul acoperit cu haine călduroase.
Când sunteţi la ciclu menstrual nu folosiţi tampoane interne. Simptomele anexitei sunt: dureri localizate în zona abdomenului inferior sau în partea de jos a spatelui; perioada ciclului menstrual poate fi una dureroasă; acesta e uneori neregulat şi mai abundent decât de obicei; se întâmplă ca după perioada ciclului menstrual să aveţi pierderi de sânge; există uneori secreţii vaginale mai abundente; în timpul actului sexual poate exista un anumit disconfort; febră. Este recomandat ca de la primele simptome să vă prezentaţi la medic.

Produsele naturale care vă pot ajuta:

– Biosept Plus – Fares: Are proprietăţi antibiotice cu un spectru foarte larg şi poate acţiona şi în cazul anexitelor. Administrare: 2-3 picături de 3 ori/zi. Preţ: 14.50 lei.
– Ashoka – Herba Ayurvedica: Este un tonic uterin ce te poate ajuta inclusiv în anexite, menoragii, dismenoree, fibrom uterin, chisturi ovariene. Administrare: o capsulă de 3 ori/zi. Preţ: 30 de lei.

Leacuri la îndemâna oricui:

– Comprese cu Bitter suedez;
– Cataplasmă cu argilă în zona lomboabdominală;
– Aplicarea unei perne cu cimbru pe zona respectivă;
– Cura cu tinctură de cimbru (30 picături de 3 ori/zi, în puţin ceai de cimbru);
– Cura cu ceai de coada şoricelului (3 căni/zi).

Alte produse naturiste:

– BALSAM DE ROZMARIN – 1.000 ml – 208 lei. Balsam curativ în dureri musculare, articulare, nevralgii, inflamaţii şi în tratarea anexitei.
– INTIM BIO CU OVĂZ, PANSEA ŞI SÂMBURE DE Grepfrut – 250 ml – 57 lei. Gel de duş pentru igiena intimă, cu ovăz, măreşte puterea naturală de apărare a corpului, pentru a preveni anexita.

Comentarii