Roxie Hart (Renée Zellweger) este o tânără actriţă care ajunge la închisoare după ce îşi omoară iubitul. Aici, ea o întâlneşte pe cea pe care a admirat-o dintotdeauna, cântăreaţa Velma Kelly (Catherine Zeta-Jones). Velma e închisă tot pentru crimă, fiind acuzată că şi-a ucis soţul şi sora când a descoperit că aceştia erau amanţi. Realizând că cele două cazuri reprezintă o bună metodă de a-şi face publicitate, celebrul avocat Billy Flynn (Richard Gere) pledează în favoarea acuzatelor, încercând să le salveze de la pedeapsa cu moartea. În cazul lui Roxie, bărbatul se bazează pe legitima apărare, în timp ce pentru Velma mizează pe talentul de actriţă al acesteia, deoarece cântăreaţa susţine că nu îşi mai aduce aminte nimic din ceea ce s-a întâmplat.

Povestea celor două femei atrage atenţia presei de scandal, care începe să publice materiale de-spre viaţa acuzatelor. În timpul procesului, Roxie descoperă că este mai aproape de celebritate ca niciodată, ajungând să o eclipseze pe Velma, spre supăra4012-148704-2.jpgrea acesteia.

L.A. Confidential – PRO Cinema: 22.00

În urma unei crime comise la un restaurant, trei poliţişti, Jack Vincennes (Kevin Spacey), Bud White (Russell Crowe, foto) şi Ed Exley (Guy Pierce), se trezesc implicaţi într-un caz complicat. Aceştia vor trebui să ia o serie de decizii care le vor influenţa carierele, atunci când investigaţia îi conduce atât în înalta societate, cât şi în lumea interlopă a 4012-148705-3.jpgoraşului Los Angeles.

Pescuit sportiv – HBO: 21.00

Mihai (Adrian Titieni) e profesor de matematică. Împreună cu iubita lui (Ioana Flora), se duce la un picnic pe malul unui lac, în afara Bucureştiului. Numai că, la un moment dat, femeia o loveşte cu maşina pe Ana (Maria Dinulescu, foto), o prostituată. Când îşi revine, aceasta din urmă se autoinvită la picnicul celor doi, lucru care le schimbă tuturor vieţile.4012-148706-4.jpg

Sărutul dulce al răzbunării – PRO TV: 22.00

Samantha Caine (Geena Davis, foto) e profesoară şi o mamă devotată. Deşi viaţa ei pare una obişnuită, descoperă că nu este tocmai aşa. Din când în când, are amintiri despre lucruri pe care crede că nu le-a trăit niciodată. Ea angajează un detectiv să-i cerceteze trecutul, iar acesta află că Samantha a fost o ucigaşă.

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”
GSP.RO

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică
HOROSCOP

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică