MENIU CAUTĂ
14 Ian. 2006 14:52

Celulita, ‘vindecata’ printr-o serie de injectii

Distribuie

Vesti bune: in locul masajelor cu creme anticelulitice, care ne ”fura” timp pretios, exista acum o metoda rapida de inlaturare a inesteticului aspect de portocala al pielii, prin injectii.


Se numeste mezoterapie si se practica si la noi de putin timp. Ne-a lamurit in ce consta mai exact aceasta tehnica dr. dermatolog Viviana Iordache (Miko Palace, str. Nicolae Iorga nr. 19, telefon 212.92.51/53): ”Mezoterapia este o tehnica de injectare a unor substante ce determina lipoliza (topirea tesutului adipos n.r.). Prin aceasta tehnica se injecteaza in zona afectata substante alese in functie de tipul de problema. Marele avantaj il reprezinta rezultatele, care sunt net superioare altor procedee. Se fac injectari cu ace fine in zonele afectate, iar lichidul injectat poate contine phosfatidil colina, care distruge adipocitele si septurile dintre ele, restabilind si circulatia locala.”


Pentru ca tratamentele sa fie eficiente, se fac sase sedinte saptamanale (cate una pe saptamana), urmate de o serie de 3 sedinte lunare. Contraindicatiile mezoterapiei sunt bolile acute, tumorile si cancerele, diabetul, herpesul, nevropatiile si sindromul hemoragic. Pretul primei sedinte este de 1 milion lei, adica 100 RON.


Mezoterapia nu e dureroasa. Dupa sedinte (care dureaza 15 minute fiecare), ramane o mica roseata in zona
tratata.

Comentarii