Mergi direct la conținut »
Circuit în Franța cea romantică, cu numai 399 euro! (PUBLICITATE)

Cu 37 de monumente din patrimoniul mondial UNESCO, o atmosferă de „la vie est belle”, un număr impresionant de restaurante cu Stele Michelin, orașe pline de istorie și peisajele demne de „cărțile poștale”, nu este de mirare de ce Franța adună circa 87 de milioane de turiști pe an.

Europa Travel te invită să pornești într-o Incursiune a Hexagonului de 10 zile, prin care vei descoperi Capitala Luminilor – Paris, capitala mondială a șampaniei, Reims, dar și romantica capitală a Alsaciei, Strasbourg.

Circuitul cu autocarul în Franța beneficiază acum de Ofertă Ultra Last Minute: îți rezervi locul cu 399 euro, iar a doua persoană înscrisă achită doar 199 euro – valabil pentru plecarea din 21 mai, în limita locurilor disponibile!

Locuri spectaculoase din Germania

În drumul spre Franța vei putea descoperi și alte locuri încântătoare, unul dintre ele fiind orașul bavarez Nurnberg. Locația celei mai spectaculoase Piețe de Crăciun din Germania și a celebrei berării Altstadthof, Nurnberg se mândrește cu unul dintre cele mai frumoase centre istorice. Pierde-te pe străzile labirintice dominate de Castel, fosta reședință a regilor între anii 1050-1571, și de Catedrala St.Lawrence, remarcabilă prin cele două turle gemene. Circuitul continuă cu spectaculoasa Vale a Rinului, unde găsești vaste podgorii de viță de vie, castelele desprinse din basme, dar și spectaculoasa Stâncă Loreley.

Din Valea Loarei spre Paris

Opțional poți să faci și turul încântătoarei Vale a Loarei, ce se întinde între localitățile Sully-sur-Loire și Saint-Florent-le-Vieil, parte din UNESCO. Regiunea este supranumită „Grădina Franței” și cuprinde 60 de castele, unele dintre cele mai somptuoase din lume, înconjurate de parcuri fabuloase. În Valea Loarei și-au stabilit reședința de vară nobilii și monarhii Franței, și a devenit rapid o sursă de inspirație pentru numeroși artiști renascentiști.

„Te vom găsi oriunde!”. Trupele cecene ale morții bântuie Europa. Cine sunt oamenii pe care asasinii ceceni îi elimină unul câte unul
Recomandări

„Te vom găsi oriunde!”. Trupele cecene ale morții bântuie Europa. Cine sunt oamenii pe care asasinii ceceni îi elimină unul câte unul

Dintre castelele pe care le vei vizita în acest tur se numără Chenonceaux (Castelul Damelor), realizat din porunca Regelui Henrt al II lea, pentru cele trei dame: Catherina de Medici, Marry Regina Scoției și Diane de Poitiers, Castel Amboise, primul edificiu în stil renascentist de pe Valea Loarei și Castelul Blois, locul cu cea mai vastă colecție de artă din regiune.

Considerat cel mai romantic oraș din lume, locul care a atras cele mai „luminate minți”, avangardiști, boemi, scriitori și artiști, Paris nu putea fi ratat în acest tur, alături de Europa Travel. Capitala Franței se laudă cu o bogată viață culturală, un număr fabulos de edificii istorice și una dintre cele mai bune gastronomii.

Ce băuturi nu ar trebui să comanzi niciodată în avion. Ponturi de la însoțitorii de zbor
Recomandări

Ce băuturi nu ar trebui să comanzi niciodată în avion. Ponturi de la însoțitorii de zbor

Pornește în explorarea Parisului începând cu zona Defense și continuând cu elegantele Grădini Luxembourg și Cartierul Montmartre. Nu poți rata Turnul Eiffel (unul dintre cele mai fotografiate monumente din lume), Basilica Inimilor Sacre Coure, Muzeul Luvru (unul dintre cele mai mari și vaste) Domul Invalizilor și Panteonul.

În turul by night vei înțelege de ce Parisul și-a primit supranumele de „Capitala Luminilor”, urmând traseul pe elegantul Bulevard Champs-Élysées și Arcul de Triumf, învăluite în culori și luminițe. Opțional, Europa Travel îți propune să mergi pe urmele nobilimii franceze. Descoperă cel mai opulet palat, un exemplu arhitectural pentru numeroase edificii în lume:  Palatul și Grădinile Versailles, complex ce face parte din patrimoniul mondial UNESCO.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, pe scena „Vocea României“: „Se poate şi fără banii lui tati“. Cum a reacţionat Chirilă după prestaţia sa
Recomandări

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, pe scena „Vocea României“: „Se poate şi fără banii lui tati“. Cum a reacţionat Chirilă după prestaţia sa

Reims și Strasbourg, două destinații boeme

Călătoria continuă cu Reims, orașul cu aer regal unde vei vizita Catedrală gotică Notre-Dame (aici au fost încoronați regii Franței), Palatul Arhiepiscopilor, un edificiu în stil neoclasic ce face parte din UNESCO, și Basilica St. Remi.

În Strasbourg, capitala Alsaciei, vei bate la pas boemul cartier numit „Mica Franță”, împânzit de clădiri în stil baroc realizate din lemn și piatră, și vei avea ocazia să faci o plimbare cu gondola pe canalele șerpuitoare.

În ultima parte a circuitului vei străbate Munchen, orașul festivalului Oktoberfest, renumit pentru Domul Frauenkirche din Piața Marienplatz și Viena, orașul muzicii clasice.

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Circuit Franta – Incursiune in Hexagon – tarif: 399 euro/persoana, 9 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2*-3*, transport autocar, excursie Valea Rinului, croaziera Dunare, ghid. *Oferta Ultra Last Minute – 50% reducere pentru a doua persoana inscrisa care achita doar 199 euro, valabil pentru plecarea din 21 mai! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 
 
Close
Închide
  Close