De Rodica Dirzu,

Costuri aproximative ingrediente: ciuperci: 5 lei, ceapă: 0,50 lei, făină: 0,50 lei, ulei: 0,50 lei, sare şi piper: 0,50 lei, usturoi: 0,50 lei, pătrunjel: 1 leu. Total: 8,50 lei

Ingrediente ciulama de ciuperci:  500 g ciuperci champignon, o ceapă, 2 căţei de usturoi, 2 linguri cu făină, 50 ml ulei, pătrunjel, sare, piper.

Preparare: Se taie ceapa mărunt şi se căleşte în ulei. Când ceapa devine aurie se adaugă ciupercile curăţate şi tăiate feliuţe. Se lasă pe foc acoperite cu un capac să fiarbă cam 15 minute. Se adaugă făina şi puţină apă cât să le acopere şi usturoiul tocat mărunt. Se mai lasă pe foc să dea câteva clocote şi se opreşte focul. Se condimentează cu sare şi piper. La servire se adaugă pătrunjelul tocat.

Citește și: Cartofi cu ciuperci la doar 7,50 lei. Libertatea te ajută să găteşti ieftin şi bun / VIDEO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială