Mergi direct la conținut »
Comori regale în circuitul spre Praga și Viena (PUBLICITATE)

Unele dintre cele mai populare orașe europene, Praga și Viena pot fi explorate într-o singură călătorie, grație circuitului cu autocarul propus de Europa Travel. În turul de 7 zile vei vizita cele mai somptuoase palate, biserici gotice, cetăți antice și turnuri impozante, mergând pe urmele vechilor alchimiști și a artiștilor clasici.

Rezervă circuitul Praga-Viena de la Europa Travel și plătești 319 euro/persoană, redus de la 329 euro, valabil pentru toate plecările. Itinerariul începe cu vizitarea orașului Brno – un fel de Praga în miniatură, dar mult mai liniștit. Bate la pas centrul capitalei regiunii Moravia și află despre povestea dragonului devenit simbol al locului.

Top obiective de văzut în Praga

Orașul de Aur al alchimiștilor, Praga are un farmec aparte, aici vei găsi cel mai mare complex medieval european: Staromestske namesti ce păstrează între zidurile fortificate cele mai de seamă construcții medievale. Plimbă-te pe Strada de Aur pentru a admira casele unde au locuit inițial alchimiștii, iar apoi scriitori și laureații Premiului Nobil, printre care și genialul Franz Kafka.

Zona veche este dominată de Catedrala Sfântului Vitus, o bijuterie arhitecturală cu un amestec de stiluri: între gotic, neo-gotic și baroc, cu un interior copleșitor și cele mai frumoase vitralii. Nu poți rata Turnul cu Ceas Astronomic – unic în lume, cartierul evreiesc sau Palatul Lobkowicz. Opțional poți să faci o croazieră pe Vltava pe timp de seară, prilej excelent să admiri luminile orașului, dar și cel mai cunoscut dintre cele 18 poduri ale capitalei – Podul Carol. Dacă iubești tradițiile cehe poți participa la o seară pragheză cu muzică și dansuri specifice locului, bere și produse autentice, opțional de la Europa Travel.

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu
Recomandări

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu

Locuri de explorat pe traseu

Turul poate continua cu o excursie la Dresda, capitala Saxoniei de pe malurile râului Elba, ce a renăscut din cenușă după distrugerile suferite în timpul celui de-al doilea Război Mondial. Plimbă-te în orașul vechi unde se află eleganta Piața Altmarkt ce este înconjurată de cele mai frumoase case în stil baroc din oraș.

Drumul continuă cu Karlovy Vary, una dintre cele mai cochete stațiuni balneare din Cehia supranumită și ”Băile lui Carol”, și Castelul Konopiste, ultimul loc de reședință al Arhiducelui Franz Ferdinand al Austriei, fiind o bijuterie a stilului gotic, înconjurat de cele mai frumoase grădini geometrice.

Explorează Capitala Europeană a Muzicii

Cel mai elegant oraș european, Viena poate fi descoperit în turul de la Europa Travel, pornind din Ringul Vienez, unde se reunesc cele mai importante clădiri administrative ale capitalei Austriei și până la Parcul Prater renumit pentru cele 250 de atracții precum Roata Riesenrad sau liftul Space Shot.

Revoltător! Ce a pățit eleva care a denunțat că școala a luat banii din bursele date de OMV Petrom
Recomandări

Revoltător! Ce a pățit eleva care a denunțat că școala a luat banii din bursele date de OMV Petrom

Descoperă pe rând cele trei mari Palate Imperiale: Schönbrunn, considerat cel mai impresionant edificiu roccoco din Europa, fiind monument de patrimoniu UNESCO, Holfburg, reședința Împărătesei Sissi și somptuosul Holfburg, înconjurat de cele mai elegante grădini austriece. Nu poți rata simbolul orașului, Catedrala Sfântului Stefan, o bijuterie a stilului gotic cu elemente baroce, vizitată în fiecare an de peste 3 milioane de turiști.

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Circuit Capitale Imperiale: Praga-Viena – tarif 319 euro/persoana (redus de la 329 euro), 6 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2*-4*, transport autocar, ghid, croaziera pe Dunare la Budapesta, excursia la Castelul Konopiste. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407

Close
Închide
  Close