MENIU CAUTĂ

Construieşte-ţi propriul elicopter de atac MI-24V! De miercuri, 14 noiembrie, cumpără revista cu instrucțiuni de folosire împreună cu elementele machetei

Distribuie
Libertatea îţi prezintă macheta elicopterului de asalt MI-24V, supranumit „crocodilul zburător rus”, unul dintre cele mai puternice elicoptere din lume. Pasionaţii de tehnologie militară şi colecţionarii de toate vârstele îşi pot construi acum propriul elicopter pe parcursul a 120 de editii, cumpărând de la punctele de difuzare a presei plicurile care conţine elemente de fuselaj, cabină, elice şi rotor ale aparatului de zbor.
Primul număr va fi lansat pe piaţă miercuri, 14 noiembrie, şi conţine piese pentru constructia cabinei piloţilor si o revista cu instructiunile de folosire. Preţul special al revistei şi al pieselor va fi de doar 4,99 lei.
Cel de-al doilea număr va fi disponibil la centrele de difuzare a presei începând de miercuri, 21 noiembrie, și conține piese pentru interiorul cabinei piloților, revista cu instrucțiunile de folosire și un biblioraft CADOU pentru întreaga colecție de reviste.
Fiecare număr al revistei, împreună cu piesele care compun elicopterul de asalt MI-24V, va fi disponibil la centrele de difuzare a presei timp de 4 săptămâni de la data apariției.
Revista și plicurile care conțin piesele din care puteți construi elicopterul sunt recomandate de ziarul Libertatea, dar nu se comercializează împreună cu ziarul.
Comentarii