2. Alimentele portocalii

Betacarotenul, responsabil pentru culoarea portocalie in morcovi, dovleac si cartofii dulci, are efecte anticancerigene si, prin urmare, este excelent pentru lupta impotriva cancerului la stomac prin distrugerea celulelor afectate de cancer.
Acidul cafeic, un component organic care se gaseste in cartofii dulci si in morcovi, incetineste dezvoltatea cancerului la san. Consuma aceste alimente portocalii cel putin de doua ori pe saptamana.

3. Alimentele galbene

Citricele precum lamaile, mandarinele, grapefruit-ul si papaya sunt bogate in vitamina C, un antioxidant puternic, care protejeaza impotriva tuturor formelor de cancer, in special la stomac, gat, gura si cancerul la colon. Totodata, aceste alimente contin flavonoide, care inhiba cresterea tumorilor canceroase si te ajuta la detoxifiere. Adauga aceste fructe in dieta ta zilnica, consuma-le cel putin o data pe zi.

4. Alimentele verzi

Exista multe dovezi care sugereaza ca un consum de crucifere, precum napi, andive, varza chinezeasca, conopida, broccoli si varza este asociat cu scaderea riscului de a avea cancer la stomac, ovare, la sani, colon si la plamani. Aceste vegetale sunt bogate in glucosinolat, un component care protejeaza impotriva dezvoltarii cancerului. De asemenea, contin vitamina K, care ajuta la prevenirea diabetului, ceea ce reduce riscul de cancer pancreatic. Consuma aceste alimente de doua ori pe zi pentru a scadea riscul de a dezvolta cancer.
Mai multe pe sfatulparintilor.ro

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”
GSP.RO

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică
HOROSCOP

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică