Și-a început cariera în 1981, după ce soțul său a provocat-o să facă acest lucru, și de atunci a publicat circa 70 de romane, multe dintre ele ajungând în topul New York Times.

Cum arată Sandra Brown la 69 de ani

Născută în Waco, Texas, Brown are acum 69 de ani. Un lucru mai puțin cunoscut despre ea este acela că de-a lungul timpului a publicat volume și sub pseudonimele Rachel Ryan, Laura Jordan și Erin St. Claire. Vezi, mai jos, cum arată Sandra Brown în prezent.

cum arată sandra brown

Te-ai întrebat vreodată cum arată Sandra Brown, autoarea a zeci de romane de dragoste?

Ea continuă chiar și acum să publice cărți de succes, diversificându-și pe parcursul timpului stilul literar și încântându-și fanii cu thrillere pline de acțiune și suspans.

Cum arată sandra brown la 69 de ani

Iată cum arată Sandra Brown la 69 de ani.

Printre cele mai recente cărți publicate de Sandra Brown se numără „Friction„, „Sting” și „Seeing Red„.

Sandra Brown a câștigat pe parcursul carierei sale numeroase premii pentru cărțile sale, printre acestea numărându-se Premiul Distinguished Achievement literar B’nai B’rith, Premiul internațional Thrillermaster și Premiul scriitorilor romantici pentru întrega Americă.

Ce a scris un jurnalist sportiv despre Barna, după ce acesta s-a comparat cu Hagi
Recomandări

Ce a scris un jurnalist sportiv despre Barna, după ce acesta s-a comparat cu Hagi

Ce cărți de Sandra Brown trebuie să citești

Dacă ești un fan al scriitoarei Sandra Brown și ai vrea să citești mai multe cărți publicate de ea sau dacă nu ți-ai făcut până acum timp să îi citești volumele, dar ai fi interesat să faci acest lucru, găsești mai jos recomandările noastre.

Amintiri înșelătoare

cum arată sandra brown. ce cărți de sandra brown trebuie să citești

Acum că ai aflat cum arată Sandra Brown, iată recomandările noastre de lectură.”Amintiri înșelătoare” este una dintre cărțile pe care trebuie să le citești. O găsești aici

Aceasta este o carte care prezintă povestea unei femei cu o carieră de succes în televiziune ce ajunge să treacă printr-o experiență cutremurătoare. După o noapte din care nu își mai amintește nimic, ea se trezește alături de cadavrul unui erou al poliției locale.

„Dragoste sub presiune” este una dintre cele peste 70 de cărți scrise de Sandra Brown. Romanul prezintă povestea unui ranger texan care încearcă să câștige custodia fiicei sale și ajunge să pornească în căutarea unui bărbat înarmat care întrerupe audierile.

cum arată sandra brown. fascinație secretă este una dintre cărțile publicate de sandra brown

Cum arată Sandra Brown și ce cărți a publicat scriitoarea din SUA. Găsești aici cartea din imagine

Romanul urmărește povestea iubitei unui milionar, suspectată de uciderea acesteia. Ea este hotărâtă să facă aproape orice pentru a demonstra că, de fapt, crima a fost comisă de un membru al familiei iubitului său.

La 6 ani de la divorțul de Consuelo, Adi Mutu rupe tăcerea! Ce a fost nevoit să facă la partaj. Video exclusiv
GSP.RO

La 6 ani de la divorțul de Consuelo, Adi Mutu rupe tăcerea! Ce a fost nevoit să facă la partaj. Video exclusiv

Horoscop 17 octombrie 2019. Există un secret pe care Balanțele îl pot afla astăzi
HOROSCOP

Horoscop 17 octombrie 2019. Există un secret pe care Balanțele îl pot afla astăzi