Mergi direct la conținut »
Cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg cu un buget accesibil?
Lifestyle Libertatea > Lifestyle > Cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg cu un buget accesibil?

Cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg cu un buget accesibil?

Cu siguranță că subiectul acestei  perioade este audierea fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg. Milioane de utilizatori își doresc să afle dacă toate datele lor personale au fost sau nu colectate și vândute de Cambrigde Analytica și care sunt consecințele acestui fapt.

Mark Zuckenberg nu a apărut la audieri în vestimentația cu care ne-a obișnuit până acum: clasicul tricou gri, o pereche de blugi și pantofi sport. El s-a îmbrăcat mult mai elegant, într-un costum bleumarin, o cămașă albă și o cravată bleu. Poți și tu să te îmbraci ca Mark Zuckerberg, fie că alegi ținuta casual, fie că o preferi pe cea elegantă. 

Cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg?-mark zuckerberg în tricou gri

Cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg? Uite ținuta lui casual.

Cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg, într-o zi normală din viața lui?

Nu este foarte greu să găsești un tricou clasic, la baza gâtului, de culoare gri. Acesta poate fi folosit în mai multe combinații, fie cu o pereche de blugi albaștri, fie cu o pereche de pantaloni negri. Modelul din imagine este realizat din bumbac și poate fi achiziționat la prețul de 140 de lei.

Cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg?- tricou gri la baza gâtului

Cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg? Alege tricoul gri de aici.

Dacă vrei să îi adopți stilul în totalitate, nu trebuie să uiți de perechea de blugi clasici, largi în partea de jos, de culoare albastră, puțin decolorați pe alocuri. Blugii cu aspect prespălat, din imagine, cu siguranță ar fi pe placul lui Mark Zuckerberg. Aceștia sunt prevăzuți cu închidere cu nasturi, au 4 buzunare, dintre care 2 oblice și 2 la spate și sunt realizați din bumbac, poliester și vâscoză. Cu doar 190 de lei, îți poți cumpăra acest model atât de asemănător cu ceea ce poartă el.

Cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg?-blugi clasici albaștri

Cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg? Cu acești blugi de aici poți reuși.

Iată cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg, cu doar 330 de lei.

Cât costă să adopți ținuta office a lui Mark Zuckerberg?

Fondatorul Facebook a surprins pe toată lumea la audieri cu ținuta sa. Probabil că nimeni nu se aștepta să poarte un costum bleumarin în combinație cu cămașă albă și cu cravată bleu.

Cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg?

Cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg?

Cu o sumă accesibilă, și tu te poți îmbrăca precum Zuckerberg. Sacoul albastru închis din fotografie are o croială ușor cambrată și este realizat din poliester și lână. Cu prețul de 690 de lei îl poți avea și tu.

Cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg?-sacou elegant bleumarin

Cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg? Cu acest sacou albastru, disponibil aici.

La un sacou bleumarin, trebuie să asortezi și o pereche de pantaloni eleganți, de culoare albastru închis. La prețul de 345 de lei, poți cumpăra pantaloni din poliester, cu 4 buzunare.

Cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg?-pantaloni eleganți bleumarin

Cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg? Alege o pereche de pantaloni pe care o poți cumpăra de aici.

La audieri, Mark a purtat și o cămașă albă, cu guler normal și mâneci lungi. Așa este și cămașa pe care v-o recomandăm noi. Aceasta se închide cu nasturi, este din bumbac și are mâneci cu manșete încheiate. Costă 200 de lei.

Cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg?-cămașă albă cu guler normal

Cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg? Trebuie să cumperi cămașa albă de aici.

Piesa de rezistența a ținutei lui Mark Zuckerberg a fost cravata bleu. O cravată asemănătoare cu cea a fondatorului Facebook este cea din fotografia de mai jos. Accesoriul este realizat din mătase și se potrivește cu restul ținutei. O poți achiziționa cu 140 de lei.

Cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg?-cravată albastră din mătase

Cum să te îmbraci ca Mark Zuckerberg? Cu cravata, pe care o poți comanda online de aici.

Da, ținuta lui Zuckerberg nu valorează doar 1.375 de lei, dar tu cu această sumă de bani, o poți reproduce în totalitate.

Close
Închide
  Close