Ce este cifra destinului

Cifra destinului este cel mai important număr din numerologie și poate dezvălui misiunea sufletului tău și scopul vieții tale.

Acest număr te va ajuta să înțelegi de ce ai venit aici și ce trebuie să faci.

Numerologia se bazează pe ideea că fiecare număr (și literă) are propria sa vibrație energetică unică. 

Numerologia studiază modul în care aceste vibrații influențează povestea vieții și a personalității tale. Așadar, atunci când îți afli cifra destinului, poți începe să-ți descoperi destinul și lecțiile de viață cu care te vei confrunta pe parcurs.

Tot ceea ce ai nevoie pentru a găsi numărul căii tale de viață este data ta completă de naștere. Odată ce știi numărul, poți să te scufunzi în ceea ce înseamnă pentru tine și cum să lucrezi cu el – dar mai multe despre asta mai târziu. Deocamdată, iată cum să îl calculezi.

Cum calculezi

Scrie-ți data completă a nașterii (de exemplu, 1969, mai degrabă decât doar 69). Vom folosi exemplul 29 martie 1969.

Adună cifrele individuale, continuând să le aduni până când obții un număr cu o singură cifră pentru calea vieții, între 1 și 9. 

Ziua de 29 martie 1969 (sau 29-3-1969), ți-ar da: 2+9+3+1+9+6+9 = 39. De aici, 3+9 = 12, iar 1+2 = 3. Această zi de naștere are cifra destinului 3.

Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Recomandări
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație

Ce dezvăluie despre fiecare persoană cifra destinului

1: Liderul independent

Cei cu cifra destinului 1 sunt liderii independenți ai lumii. Acești oameni sunt proactivi și reprezintă inițiatorii, inovatorii și vizionarii societății noastre. Îndoiala de sine va fi cea mai mare luptă pe care trebuie să o depășească. Ei trebuie să-și îmbrățișeze natura unică și să învețe să aibă încredere în ei înșiși.

Cei cu cifra 1 se pot simți adesea diferiți de ceilalți. Ei trebuie să găsească încrederea și curajul de a merge pe o cale mai puțin străbătută și să învețe să-și îmbrățișeze individualitatea.

În ceea ce privește cariera, acești oameni sunt potriviți pentru cariere în care pot lucra pe cont propriu (sau cel puțin pot fi responsabili), cum ar fi antreprenor independent sau proprietar de afacere. Ei sunt cel mai mult compatibili cu cifrele destinului 1, 3, 4, 5 și 7.

2: Păstrătorul păcii

Cunoscuți ca pacificatorii, cei de la 2 sunt orientați spre detalii, hrănitori, intuitivi, creativi și susținători. Cu toate acestea, ei trebuie să învețe să se iubească și să creadă în ei înșiși – și să învețe să spună nu.

Fiind cel mai rezistent număr, 2 conduce cu inima la fel de mult ca și cu mintea sa rațională. Acesta este un număr care își atinge obiectivele pe termen lung prin dedicare consecventă.

Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar va doborî avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt utilizate din țări terțe, devin ținte legitime
Recomandări
Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar va doborî avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt utilizate din țări terțe, devin ținte legitime

Această energie hrănitoare îi face ideali pentru cariere care implică înălțarea și împuternicirea celorlalți, cum ar fi consilier, lucrător energetic, mediator sau profesor. Din punct de vedere al compatibilității, aceste persoane se înțeleg cel mai bine cu numerele 2, 3, 4, 6, 8 și 9.

3: Comunicatorul

Cei de pe calea vieții 3, sau comunicatorii în numerologie, tind să fie mai sensibili emoțional și foarte empatici. Ei trebuie să învețe arta răbdării în timp ce se ocupă de conflicte și pot fi prinși în aspectele negative ale exprimării de sine, devenind critici sau complăcându-se în bârfe.

Eliminarea bârfei și a dramei este necesară pentru această cale de viață, adăugând că lecția lor este să nu exagereze negativitatea sau să dramatizeze problemele.

Cu darul lor natural pentru autoexprimare, comunicare și creativitate, cei de 3 prosperă ca artiști, muzicieni, dansatori sau bucătari. În ceea ce privește compatibilitatea, cei din 3 se potrivesc bine cu numerele 1, 2, 3, 5, 6 și 9.

4: Constructorul

„Constructorii” societății sunt sistematici și metodici. Ei sunt lideri și organizatori înnăscuți, aducând stabilitate în mediul lor, dar trebuie să învețe să construiască o fundație stabilă (emoțional, fizic, mental și material) în propria viață.

Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat. Sancțiunea maximă: 20% din salariu timp de trei luni
Recomandări
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat. Sancțiunea maximă: 20% din salariu timp de trei luni

Aceste persoane pot fi inflexibile și încăpățânate, așa că este important să învețe și să nu-și proiecteze standardele incredibil de înalte asupra celorlalți și chiar asupra lor.

Din punct de vedere profesional, cei cu cifra 4 sunt manageri, editori, contabili și analiști foarte buni. Când vine vorba de compatibilitate, cei din 4 vor avea cel mai mult noroc cu numerele 1, 2, 4, 6, 7 și 8.

5: Călătorul

Cei cu această cifră de destin nu sunt meniți să rămână într-un singur loc sau carieră toată viața, ci mai degrabă să iasă și să exploreze tot ce pot.

Ei trebuie să învețe arta moderației și să găsească modalități sănătoase de a-și stimula simțurile.

Pentru că trăiesc pentru emoție și varietate, aceste persoane prosperă în cariere care implică călătorii și ospitalitate, planificare de evenimente, comunicare și marketing. Din punct de vedere al compatibilității, cei cu cifra destinului 5 se vor înțelege bine cu 1, 3, 5, 7 și 9.

6: Cel care îngrijește

Adevărații îngrijitori ai societății, cei cu numărul 6 iubesc să ajute și să fie în slujba celorlalți. Dar, după cum probabil ai ghicit, una dintre cele mai mari lecții ale lor este să învețe să găsească echilibrul între a da și a primi.

Aceștia sunt oamenii care vor merge până la capătul pământului pentru cei la care țin, dar nu trebuie să depășească limitele celorlalți și trebuie să învețe să își echilibreze viața de familie și cea profesională.

Și apropo de muncă, acești oameni se vor simți împliniți într-o carieră care le permite să-i ajute pe alții și să fie creativi în același timp. Li se potrivesc domenii de la terapie, predare, arte sau coaching. În relațiile lor, cei din 6 sunt de obicei cel mai bine compatibili cu 2, 3, 4, 6, 8 și 9.

7: Căutătorul

Pentru cei cu cifra destinului 7, nimic nu contează mai mult decât găsirea răspunsurilor la toate întrebările arzătoare ale vieții. Cel mai mare factor de motivare în viața unui 7 constă în căutarea adevărului, a cunoașterii și în angajarea într-o chemare sacră.

Ei trebuie să învețe să comunice și să își exprime emoțiile și afecțiunile. Trebuie să învețe, de asemenea, să aibă încredere în propriul instinct și să-și împărtășească viziunea cu lumea.

În ceea ce privește cariera, cei de nota 7 se descurcă bine în locuri de muncă în care pot fi atât contemplativi, cât și analitici.

8: Puterea

Cei cu cifra destinului 8, cunoscuți și sub numele de „centrala electrică” a numerologiei, sunt ambițioși, muncitori și, adesea, foarte reușiți (din punct de vedere material).

Ca punte de legătură între lumea materială și cea spirituală, acești oameni trebuie să învețe să rămână cu picioarele pe pământ, cu un puternic simț al scopului, pentru a avea o relație sănătoasă cu banii și puterea.

Una dintre cele mai mari provocări pentru această cale de viață este de a lucra cu problemele legate de puterea personală și de a învăța să nu lase nimic sau pe cineva să îi lipsească de putere.

9: Umanitarul

Cunoscuți sub numele de „umanitarul”, cei cu cifra destinului 9 sunt atât creativi, cât și preocupați de a fi în slujba celorlalți. 

Numărul 9 este asociat cu finalurile, așa că lecția cea mai mare a acestei căi de viață este să înveți să accepți, să renunți și să mergi mai departe față de orice nenorocire din trecut.

Ei pot uita și de ei înșiși în încercarea lor de a fi în slujba celorlalți, ceea ce îi poate duce la asumarea a prea multe. Ca atare, „ei trebuie să învețe că, uneori, faptul de a se agăța de atașamente provoacă mai multă durere decât să renunțe la ele”.

În viața lor profesională, aceste persoane se dezvoltă atunci când lucrează în mod creativ pentru comunitatea lor. Ei sunt profesori, filantropi, activiști și artiști extraordinari.

Sursa foto: 123rf.com

Citeşte şi: Cifra 6. Ce semnificație are în numerologie, astrologie și spiritualitate

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Marius Vizer rupe tăcerea! “Îl surclasez pe Cozmin Gușă fără echivoc în orice domeniu, mai puțin la minciună și trădare!” Exclusiv
FANATIK.RO
Marius Vizer rupe tăcerea! “Îl surclasez pe Cozmin Gușă fără echivoc în orice domeniu, mai puțin la minciună și trădare!” Exclusiv
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Mesajul Regelui Charles după ce nora sa, Kate Middleton, a anunțat că are cancer. Sunt trei cazuri de cancer la Casa Regală
Libertateapentrufemei.ro
Mesajul Regelui Charles după ce nora sa, Kate Middleton, a anunțat că are cancer. Sunt trei cazuri de cancer la Casa Regală
Șoc în tenis: Novak Djokovic s-a despărțit de omul alături de care a luat jumătate dintre Grand Slam-uri. Ce mesaj a avut sârbul
GSP.RO
Șoc în tenis: Novak Djokovic s-a despărțit de omul alături de care a luat jumătate dintre Grand Slam-uri. Ce mesaj a avut sârbul
Rețeta de post Lidl. Supa de legume pe care ai să o faci mereu. Are ingrediente ieftine, e delicioasă și gata în câteva minute
FANATIK.RO
Rețeta de post Lidl. Supa de legume pe care ai să o faci mereu. Are ingrediente ieftine, e delicioasă și gata în câteva minute
Zece ore a fost violată de iubitul ei și prietenul acestuia, în Alba. Coșmarul trăit de o femeie în casa partenerului ei
Știrileprotv.ro
Zece ore a fost violată de iubitul ei și prietenul acestuia, în Alba. Coșmarul trăit de o femeie în casa partenerului ei
Ce s-a aflat despre Liviu Moroiu de la 'Chefi la cuțite'. Bucătarul a refuzat cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu!
Unica.ro
Ce s-a aflat despre Liviu Moroiu de la 'Chefi la cuțite'. Bucătarul a refuzat cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu!
Acuzat că a uitat limba română, Răducioiu spune adevărul din spatele episodului bizar: "Evident că lumea a rămas şocată. Nu am vrut să jignesc" | EXCLUSIV
Orangesport.ro
Acuzat că a uitat limba română, Răducioiu spune adevărul din spatele episodului bizar: "Evident că lumea a rămas şocată. Nu am vrut să jignesc" | EXCLUSIV
Şoferul român care a spulberat cu TIR-ul o coloană de 15 maşini, în Croaţia, a fost arestat. Tânărul ar fi urcat drogat la volan
Observatornews.ro
Şoferul român care a spulberat cu TIR-ul o coloană de 15 maşini, în Croaţia, a fost arestat. Tânărul ar fi urcat drogat la volan
Horoscop 28 martie 2024. Capricornii pot primi mesaje foarte interesante de la persoane pe care nu le consideră suficient de înzestrate
HOROSCOP
Horoscop 28 martie 2024. Capricornii pot primi mesaje foarte interesante de la persoane pe care nu le consideră suficient de înzestrate
RECOMANDĂRI