MENIU CAUTĂ
21 Sep. 2008 14:29

De 12 ani, Ani Cretu este vegetariana

Distribuie

Ani Cretu, blonda din grupul 'Vacanta Mare', nu mai mananca deloc carne de mai bine de 12 ani, optand pentru o alimentatia lacto-vegetariana. Insa asta nu inseamna ca nu gateste mancare cu carne.

‘Nu mananc carne, si asta pentru ca, de 12 ani, sunt lacto-vegetariana’, afirma Ani Cretu. Desi regimul sau alimentar e bazat in principal, pe legume vedeta de la Kanal D marturiseste cu intristare ca in salatele pe care le prepara nu poate pune ceapa: ‘Din pacate, nu am toleranta la usturoi si la ceapa cruda, desi imi plac foarte mult’.

Chiar daca e vegetariana, blonda din ‘Vacanta Mare’ stie sa gateasca si mancaruri pe baza de carne: ‘Cel mai mult am fost laudata pentru ciorba mea de vacuta. Amuzant este ca-mi iese foarte bine, desi eu nu o gust cand o prepar’.

In materie de dul-ciuri, vedeta are o poveste interesanta: ‘Fiindca vreme de opt ani am avut probleme cu gatul si nu am avut voie sa pun gura pe alimente reci, am dus dorul inghetatei. Acum, nemaiavand nici o problema, mananc foarte multa. Pot spune ca am devenit dependenta’.

 

Comentarii