Mergi direct la conținut »
Descoperă Delta Dunării prin programul Plătește 1, Merg 2! (PUBLICITATE)

 

Pentru relaxare sau aventuri în natură, Delta Dunării poate fi cea mai inspirată alegere, mai ales în luna mai când vremea este caldă, iar ofertele la vacanțe sunt tot mai tentante! Gulliver Delta Resort 3* a lansat oferta specială de tip *Plătește 1, Merg 2 ce include un sejur de 3 sau 4 nopți cu pensiune completă tip bufet, transport autocar și transferuri barcă, la tarife accesibile chiar și seniorilor.

Prin *oferta Plătește 1, Merg 2 la Gulliver Delta Resort 3* beneficiezi de o reducere de 50% din tariful standard de la 1038 lei/persoană, fiind valabilă pentru plecările din 09.05; 12.05; 26.05 și 30.05, în limita locurilor disponibile! Astfel că, vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru toți au prețuri ce pornesc de la 519 lei/persoană, respectiv 569 lei/persoană, conform programului ales.

Locația ideală pentru escapade relaxante

Gulliver Delta Resort 3* Uzlina, locație ideală mai ales pentru vacanțe în familie, dar și pentru seniorii dornici de relaxare, are o poziție ideală la intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina și la mai puțin de 15 minute distanță de Murighiol. Pentru că ocupă 10.000 mp, resortul dispune de numeroase facilități turistice dintre care o piscină generoasă amplasată în inima unei grădini de sălcii, un loc de joacă pentru copii, pontoane de pescuit, dar și o zonă dedicată activităților recreative.

Pornește în descoperirea paradisului!

Explorează Delta Dunării cu barca pe apele ca smaraldul care sunt în această perioadă a anului pline de nuferi și lotuși înfloriți. Poți străbate popularul traseul ce pornește de pe canalul Uzlina, traversând lacuri precum Isaccel și Durnoliapca cu destinația finală, lacul Isac. Acesta este momentul oportun să observi coloniile de păsări ce fac din Deltă locul cu cea mai bogată faună ornitologică din Europa.

Una dintre cele mai aventuroase excursii de care te poți bucura la Gulliver Delta Resort 3* este cea la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Aici ai ocazia unică să observi dune de nisip asemănătoare locurilor deșertice, stejari seculari de care stau încolăcite liane grecești și ultimii cai sălbatici de pe bătrânul continent.

Pentru că vremea este excelentă în luna mai, poți opta și pentru câteva momente relaxante pe plajele sălbatice dezvoltate la locul unde Dunărea se varsă în Marea Neagră, aflate în Sulina și în Sfântu Gheorghe.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

  • Oferta Speciala Plateste 1, Merg 2 la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Delta pentru Seniori – tarife de la 519 lei/persoana (tarif standard: 1038 lei/persoana) – 3 nopti; de la 569 lei/persoana (tarif standard: 1138 lei/persoana) – 4 nopti.

*Delta pentru Toti – tarife de la 569 lei/persoana (tarif standard: 1138 lei/persoana) – 3 nopti; de la 619 lei/persoana (tarif standard: 1238 lei/persoana) – 4 nopti.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare conform programului, pensiune completa tip bufet, transport autocar Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. *Oferta Plătește 1, Merg 2 reprezinta 50% reducere din tariful standard de la 1038 lei/persoana și este valabila doar pentru rezervari achitate integral la momentul inscrierii! Date de plecare: 09.05; 12.05; 26.05 și 30.05! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624

 
 
Close
Close
Închide