ZIUA 1
Mic dejun: 200 ml suc natural de mere/grepfrut/portocale, o tartă cu fructe, o cafea.
Gustare: fructe de sezon.
Prânz: salată de ton cu porumb, ceapă, măsline şi două felii pâine prăjită.
Gustare: salată de vinete sau humus cu pâine cu tărâţe.
Cină: salată grecească cu brânză feta şi o pulpă de pui la cuptor, cu usturoi.
ZIUA 2
Mic dejun: salată de fructe exotice (kiwi, portocale, ananas, mandarine, pomelo, grepfrut), o cafea.
Gustare: un pumn de nuci.
Prânz: lasagna cu carne de vită, salată verde.
Gustare: iaurt cu un fruct (la alegere).
Cină: curmale cu cremă de brânză şi nuci.
ZIUA 3
Mic dejun: compot de mere, seminţe prăjite de dovleac cu miere, o cafea.
Gustare: 3 biscuiţi digestivi cu un fruct.
Prânz: supă de legume, două felii de pâine integrală.
Gustare: 200 ml suc natural de mere/pere/grepfrut/portocale.
Cină: orez fiert cu carne de vită.
ZIUA 4
Mic dejun: fructe de sezon, două felii de pâine prăjită cu miere, o cafea.
Gustare: un pumn de nuci.
Prânz: soté de legume, brânză feta, două felii de pâine prăjită.
Gustare: iaurt cu un fruct (la alegere).
Cină: ghiveci de legume cu carne de vită.
ZIUA 5
Mic dejun: cereale integrale cu fructe uscate şi lapte semidegresat (1,5 % grăsime), o cafea.
Gustare: două felii de pâine prăjită cu miere.
Prânz: peşte afumat cu orez.
Gustare: fructe de sezon.
Cină: salată de legume şi o pizza mică.
ZIUA 6
Mic dejun: tartă cu fructe, o cafea.
Gustare: fructe de sezon.
Prânz: plăcintă de praz sau spanac.
Gustare: îngheţată.
Cină: legume la cuptor şi o pulpă de pui la grătar.
ZIUA 7
Mic dejun: omletă (fără ulei) cu roşii şi piper, 2 felii pâine prăjită.
Gustare: porumb copt.
Prânz: supă de legume, carne de vită la grătar şi salată verde.
Gustare: 3 biscuiţi digestivi.
Cină: cartofi copţi cu rozmarin şi salată verde.