Mergi direct la conținut »
Experiențe unice de vacanță în Thassos. Sejur cu numai 379 lei! (PUBLICITATE)

De la jeep-safari, vizite culturale și până la momente relaxante la plajă sau în croaziere, într-un sejur în Thassos te poți bucura de momente memorabile în familie, indiferent de vârstă sau pasiuni.

Europa Travel a pregătit oferte speciale la vacanțele de 6 nopți cu autocarul în Grecia, iar dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru vară, încă poți rezerva un sejur în Thassos la tarife imbatabile de la 379 lei/persoană!

Pornește în turul insulei cu autocarul!

Renumită pentru combinația perfectă între cultură, istorie, tradiție și peisaje pitorești, Thassos te întâmpină cu sate rustice, plaje generoase și stațiuni cosmopolite. Modul perfect prin care poți descoperi cele mai multe dintre atracțiile sale poate fi turul insulei cu autocarul, opțional de la Europa Travel. Prima oprire va fi la Mănăstirea Arhanghelului Mihail, cel mai important lăcaș de cult ce are o poziție idilică între stânci.

Continuă cu scurte popasuri în Aliki, unde se vizitează situl arheologic și vechea carieră de marmură, și în Panagia, considerat cel mai frumos sat macedonean cu străzi înguste și biserici bizantine. Dacă vrei să faci cunoștință cu tradițiile locului îți propunem și o vizită la Fabrica de ulei Sotirelis, unde poți observa cum este produs uleiul în vechile prese.

Descoperă cele mai populare plaje într-un beach safari!

Thassos este un magnet pentru turiștii dornici de relaxare la plajă, aici vei găsi atât zone moderne ce poartă distincția de ”Blue Flag”, cât și plaje sălbatice și izolate. Un mod perfect prin care poți descoperi cele mai populare zone de coastă din Thassos poate fi excursia beach safari, de la Europa Travel, cu plecare din Potos.

Cea mai faimoasă dintre plaje este Golden Beach, unde te așteaptă nisipuri fine și aurii. Continuă aventura cu Marble Beach, compusă din mici pietricele de marmură și Paradise Beach, înconjurată de pini ce par că plonjează dramatic în apele turcoaz. Surpriza turului este oprirea la Giola, numită și Piscina Sirenelor de lângă Astris, Satul Stelelor.

Croazieră pe apele de smarald ale Egeei

Una dintre experiențele memorabile de care te poți bucura în vacanță, poate fi croaziera pe Marea Egee care îți va dezvălui cele mai pitorești peisaje și atracții naturale. Vaporul navighează destul de aproape de coasta de nord sau de cea de sud, așa că poți vedea plaje precum Makryammos sau Skala Potamia și satele înlănțuite pe coline luxuriante. Pe traseu se fac scurte opriri în golful turcoaz din zona Kinira, unde ai ocazia să înoți în cele mai curate ape ale Mării Egee sau aproape de plaja Porto Vathi.

Jeep Safari pe Muntele Ipasarion

Dacă ești dornic de aventuri montane, Europa Travel îți propune un jeep-safari pe culmile spectaculoase ale Muntelui Ipsarion. Excursia pornește din Potos și include explorarea vechiului oraș Kastro, unde se află Mănăstirea din piatră Panagouda. Drumul traversează colinele luxuriante spre micul sat montan Maries, continuând pe serpentinele ce îți taie respirația, presărate cu mici cascade, punctul culminant fiind chiar lacul Maries.

Cu cât înaintezi spre vârful de 1204 metri altitudine, cu atât peisajul devine mai arid și mai stâncos, iar panoramele sunt tot mai suprinzătoare: un amestec divin între verdele pinilor și măslinilor sălbatici cu apele de un smarald hipnotizant, în zare văzându-se tot mai mici casele cu acoperișuri din țiglă.

 

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com

Oferte Speciale Sejur Thassos

Aparthotel Vranas 2* – Skala Sotiros – tarife de la 379 lei/persoana, 6 nopti de cazare fara masa, transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

 
 
Close
Close
Închide