MENIU CAUTĂ

Fă-te blondă sau roşcată!

Distribuie

3930-129273-cristipascu.jpgCristi Pascu, unul dintre cei mai apreciaţi stilişti din România, ne dezvăluie care sunt tendinţele sezonului cald în coafură

Adio şuviţe şi păr ca pana corbului! La primăvară şi la vară se vor purta nuanţe calde, de blond arămiu şi de roşcat, părul lung şi… buclele studiate, ample. Acestea sunt principalele tendinţe în coafură pentru sezonul următor, trasate pentru cititoarele Libertăţii de hair-stilistul Cristi Pascu.

”În acest sezon revine moda părului roşcat sau blond arămiu. Se va purta în continuare şi blondul perlat, dar vom renunţa la şuviţe. Ideal este părul lung, care seara trebuie coafat cu bucle şi prins, să nu acopere ceafa.

Dacă eşti tunsă scurt, filează părul şi inspiră-te din coafurile retro ale anilor 40, pentru că revin la modă”, spune Cristi Pascu. Tot el le sfătuieşte pe doamnele şi domnişoarele care ţin să rămână fidele unei culori de păr închise să mizeze pe o nuanţă de şaten, nu pe negru.

Bretonul se mai poartă fix 3 luni

Bretonul a făcut furori câteva sezoane la rând, dar acum, dacă vrei să fii în tendinţe, renunţă la el. Doar primăvara asta se mai poartă, iar de la vară va fi declarat, oficial, demodat, ne-a asigurat Cristi Pascu.

3930-129271-4.jpg

Până în iunie, dacă renunţi să mai tunzi părul, bretonul va creşte suficient cât să-l prinzi cu o clamă ori să-l dai după urechi.

Comentarii