MENIU CAUTĂ

Fii ‘Craciunita’ iubitului tau!

Distribuie

A devenit aproape o traditie sa ne imbracam in lenjerie rosie in noaptea Craciunului, spre marea bucurie a iubitilor nostri. Numai ca, de fiecare data, trebuie sa batem magazinele in cautare de ceva nou, sexy & frumos, diferit de ceea ce am pus pe noi in urma cu un an. In incercarea de a va scuti de drumuri – sau macar de a vi le scurta intrucatva – am luat noi la picior magazinele de lenjerie intima si am ales cateva modele de la I.D. Sarrieri si Etam care v-ar putea inspira.


Elena de la Mandinga (foto) a ales lenjerie din matase rosie cu bordura din dantela neagra, de la I.D. Sarrieri


Lenjeria cu fundite e ”ultimul racnet”. Ce-am gasit noi: sutien din dantela cu funda din tul (Etam, 91,99 lei noi) si chilotel tanga din dantela cu fundite din satin (I.D. Sarrieri, 19,5 lei noi)


In ton cu culorile Sarbatorilor: sutien si chilotel din matase rosie, cu bretele si fundite din satin kaki (I.D. Sarrieri, 49,9, respectiv 21,5 lei noi)


Dantela delicata de la Etam. Costa 157,99 lei noi sutienul si 104,99  chilotelul


Sutien din tul cu dantela, foarte potrivit femeilor cu bust generos (I.D. Sarrieri, 49,5 lei noi). Exista si chilotei asortati, din tul rosu


Sutien si chilotei din dantela (Etam), 138,9, respectiv 59,9 lei


Impresia conteaza, asa ca femeile cu sani mai mici pot incerca un sutien push-up din matase rosie (Etam, 118,9 lei noi). Chilotelul asortat costa 39,9 lei noi


Tinerele mai nonconformiste pot imbraca un set cu imprimeu de la Etam. Costa 69,9 lei noi sutienul si
28,99 chilotelul

Comentarii