MENIU CAUTĂ
21 Iun. 2018 09:00 , de Paul Barbu

VIDEO / Andreea Gherasim de la Observator vine la Trips & Tricks, emisiunea de turism marca Libertatea

Distribuie

Cu zâmbetul asemeni unei vacanțe însorite, Andreea Gherasim, prezentatoarea rubricii meteo de la Observator, vine în emisiunea de turism, marca Libertatea, Trips & Tricks, pentru a ne povesti aventurile ei din călătoriile pe care le-a avut până acum.

Și pentru că marea pare că îi este cel mai bun aliat în vacanțe, Andreea ne va purta alături de ea, pe nisipuri vierbinți, printre valuri sub soarele arzător al verii mediterane. Iar dacă frumoasa de la Antena 1 nu va reuși să vă convingă să stați alături de noi, mai avem câteva rubirici la fel de interesante.

Vă vom purta pe lângă Munții Roșii, pe malul Mării Roșii până în Eilat, destinația care a devenit preferata românilor ce vor să facă plajă chiar și în decembrie. Destinația este la doar 3 ore distanță de România, iar biletele de avion până acolo nu costă mai mult decât o cursă cu autocarul până la Constanța sau Cluj.

Apoi, când ne vom întoarce în țară, mergem sub pământ în cele mai frumoase saline pe care le are țara noastră pentru a vă arăta și un altfel de turism. Ca experiență, pedalăm pe țărmul Atlanticului pe unul dintre cele mai frumoase drumul pentru ciclism, până la plaja sălbatică a surferilor.

Și dacă simțeați nevoie și de adevărate tipsuri pentru vacanțe scoatem de la mezat câteva rubrici noi în care vă aratăm cum este cel mai bine să călătoriți: Cu tren, avion sau mașină, dar și recomandări de weekend cu bani puțini în rubrica ”Am 500 de lei, unde fug cu ei?”.

În ediția trecută, invitată în platoul Libertaea a fost Corina Caragea, care a oferit mai multe detalii despre vacanțele ei din întreaga lume.

Citește mai multe despre Andreea Gherasim și trips and tricks pe Libertatea.

Comentarii