Horoscop 6 ianuarie 2020 – Berbec:

Ai impresia că vei reuși să ajungi acolo unde meriți cu adevărat, dar adevărul este că te afli deja pe drumul cel mai bun pentru tine. Ai nevoie doar să înțelegi ce se petrece, de fapt.

Horoscop 6 ianuarie 2020 – Taur:

Vrei să pornești într-o adevărată cruciadă ca să cucerești viitorul care ți se cuvine, dar ar trebui să iei în calcul și contextul și piedicile și existența altor persoane care vor altceva.

Horoscop 6 ianuarie 2020 – Gemeni:

Ești decis să așezi, deja, primele cărămizi la baza proiectelor despre care crezi că vor duce la schimbări substanțiale în viața ta. Intrebarea e dacă ai tot ce îți trebuie.

Horoscop 6 ianuarie 2020 – Rac:

Relația de cuplu evoluează în ritmul ei, dar poți perturba acest ritm dacă insiști cu anumite planuri care nu au fost discutate cu sinceritate.

Horoscop 6 ianuarie 2020 – Leu:

Ești interesat de muncă, dar și de starea ta de sănătate, ceea ce înseamnă că ești, deja, mai înțelept și sunt șanse să echilibrezi lucrurile.

Horoscop 6 ianuarie 2020 – Fecioară:

Poate că ai regrete, îndoieli sau alte acumulări negative legate de relațiile cu cei dragi. Acum e momentul să renunți la acestea și să construiești ceva mai frumos.

Cazul asistentei medicale din Botoșani: inclusă, apoi scoasă și reintrodusă din nou pe lista deceselor de COVID-19
Recomandări
Cazul asistentei medicale din Botoșani: inclusă, apoi scoasă și reintrodusă din nou pe lista deceselor de COVID-19
 

Horoscop 6 ianuarie 2020 – Balanță:

Îți este din ce în ce mai clar sau ar trebui să îți fie că problemele din familie cer soluții inteligente, poate chiar unele la care nu te-ai gândit niciodată.

Horoscop 6 ianuarie 2020 – Scorpion:

Ai impresia că cei din anturajul apropiat îți ignoră meritele sau calitățile, dar nu e deloc așa. Este doar impresia ta, care nu are o bază reală.

Horoscop 6 ianuarie 2020 – Săgetător:

Ar fi bine să rămâi realist sau să faci eforturi pentru a avea o gândire de acest fel. Ca să nu cazi în capcana propriilor aspirații care nu se potrivesc cu realitatea.

Horoscop 6 ianuarie 2020 – Capricorn:

E un amestec de sentimente și emoții care te poate copleși, până în punctul în care să ajungi la concluzii greșite, în bine sau în rău, despre propria persoană.

Horoscop 6 ianuarie 2020 – Vărsător:

Este adevărat că situația generală pare blocată și tu ești prins în ea, dar poate că există și alte posibilități practice de rezolvare a unor probleme, la care nu te-ai gândit.

Horoscop 6 ianuarie 2020 – Pești:

Cauți un anumit fel de sprijin și ai tendința de a respinge tot ce nu seamănă cu ceea ce îți dorești. E adevărat că ai puțini prieteni, dar poate că nu de ei ai nevoie.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 04 – 10 ianuarie 2020. Luna Plină în Rac | VIDEO URANISSIMA

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare