Horoscop 1 noiembrie 2019 – Berbec

S-ar putea să vrei una dimineață și cu totul altceva spre seară, așa că ar fi mai bine să ai răbdare și să lași lucrurile în voia lor, până spre finalul acestei zile.

Horoscop 1 noiembrie 2019 – Taur

Ar fi bine să nu te lași dus de valul unor emoții negative care te poate domina cea mai mare parte din zi, îndemnându-te să spui tot ce îți trece prin cap.

Horoscop 1 noiembrie 2019 – Gemeni

Observi acum anumite probleme nerezolvate la serviciu și te surprind, deși tu trebuia să te ocupi de ele. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să le rezolvi, fără proteste.

Horoscop 1 noiembrie – Rac

Chiar dacă ți se pare că situația nu mai e la fel de bună în relațiile cu cei dragi, ar trebui să treci cu vederea aceste impresii de moment și să îți vezi de treburi.

Horoscop 1 noiembrie 2019 – Leu

Sunt posibile câteva momente mai intense în familie sau la serviciu, în funcție de locul în care vei petrece cel mai mult timp, dar cu puțin optimism vei trece ușor peste ele.

Horoscop 1 noiembrie 2019 – Fecioară

S-ar putea să te surprindă neplăcut anumite replici sau gesturi ale unor apropiați, dar nu ai de ce să le acorzi atât de multă atenție, încât să uiți de lucrurile bune.

Șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan” rupe tăcerea! Detalii uluitoare despre profesorul pe fals Checheriță
Recomandări

Șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan” rupe tăcerea! Detalii uluitoare despre profesorul pe fals Checheriță

Horoscop 1 noiembrie 2019 – Balanță

Contează foarte mult să îți păstrezi o fărâmă de optimism, ca să poți trece mai ușor peste neplăceri. Oricum unele dintre speranțele tale se vor dovedi întemeiate.

Horoscop 1 noiembrie 2019 – Scorpion

Chiar dacă ți se pare că îți pierzi farmecul sau îți slăbește influența asupra unor persoane apropiate, vei avea ocazia să cooperezi cu ei pe alte căi.

Horoscop 1 noiembrie 2019 – Săgetător

Incepe o perioadă mai frumoasă, în care vei reuși să ieși în evidență fără să faci mare lucru. Și starea psihică se va îmbunătăți treptat.

Horoscop 1 noiembrie 2019 – Capricorn

Va trebui să renunți la anumite relații cu unii prieteni sau cu prietenii prietenilor, la care ai fi vrut să ajungi. Nu e, neapărat, o pierdere.

Horoscop 1 noiembrie 2019 – Vărsător

Ceva se încheie la serviciu, fie prin schimbarea unui superior, fie prin schimbarea orientării generale, care înseamnă și o diminuare a importanței muncii tale.

Horoscop 1 noiembrie 2019 – Pești

Ești invitat în centrul atenției, pentru a te bucura de aprecieri, laude și un bun renume. Sigur că asta înseamnă și mai multă muncă, dar e un lucru bun pentru tine.

Citeşte şi:

DOCUMENTE DIN PRIMĂRIE! Firea a cheltuit 1,1 milioane de euro ca să facă publicitate spitalului de copii Gomoiu, construit cu supraevaluări ”cu 2.485%”!

Fața plânsă a satului românesc. Cum sunt ignorate de poliție micile furturi care devin crime

Golgota imigrantului. Era director când a decis să plece în Germania: ”Am dormit în parcări și primii bani i-am câștigat săpând grădina unui fost subaltern din România”

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri