Horoscop 10 octombrie 2019 – Berbec

Ți-ar fi foarte util să accepți invitația acestei zile la regenerare și revitalizare, printr-un ritm ceva mai lent al activităților, măcar cele din timpul liber.

Horoscop 10 octombrie 2019 – Taur

Poate că aștepți prea multe de la partenerul de viață și asta vă împiedică pe amândoi să vă bucurați de ce aveți și de câte vă oferiți deja unul altuia.

Horoscop 10 octombrie 2019 – Gemeni

Ești foarte inspirat, dar această viteză a gândirii nu duce numai la lucruri bune. De exemplu, deciziile insuficient gândite, care pot aduce alte și alte complicații.

Horoscop 10 octombrie 2019 – Rac

Te poate curpinde nostalgia din cauza unor elemente din prezent care îți amintesc de ceva drag din trecut. Ar fi bine să iei ce e mai frumos din prezent și să lași trecutul să treacă.

Horoscop 10 octombrie 2019 – Leu

Intuiești corect care dintre calitățile tale va trebui șlefuită și prezentată așa cum se cuvine, ca să poți crește pe plan profesional. Este și aceasta o muncă, poate chiar una foarte grea.

Horoscop 10 octombrie 2019 – Fecioară

Ai ocazia să vezi cu ochii tăi cum se schimbă situația, chiar de la o oră la alta, dacă tu te liniștești și renunți la teama de eșec.

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă

Horoscop 10 octombrie 2019 – Balanță

Ai calități certe care pot fi puse în evidență prin munca pe care o faci și asta nu poate decât să te bucure. Dacă nu le vezi, mai caută-le!

Horoscop 10 octombrie 2019 – Scorpion

Ai mai multe surse de hrană pentru suflet, sfera sentimentală nu e doar activă ci și aglomerată. Chiar dacă sunt și multe iluzii pe acolo, acestea vor dispărea de la sine.

Horoscop 10 octombrie 2019 – Săgetător

Ai acces la un nivel mai profund de analiză a unor erori care te-au condus la eșecuri răsunătoare, cel puțin față de propria conștiință.

Horoscop 10 octombrie 2019 – Capricorn

Îți selectezi prietenii în funcție de beneficiile pe care le poți obține de la ei. Numai că și ei ar putea face același lucru și ar fi bine să fii pregătit, ca să nu fii dezamăgit.

Horoscop 10 octombrie 2019 – Vărsător

Ai impresia că stabilitatea financiară îți va aduce mult râvnita stabilitate interioară, dar te amăgești. Sursa echilibrului interior nu poate fi ceva din exteriorul tău.

Horoscop 10 octombrie 2019 – Pești

Poți primi propuneri, invitații sau poți întâlni persoane care să te inspire să faci ceva interesant cu viața ta. Este bine să fii recunoscător acelor oameni pentru ceea ce îți aduc în dar.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 05 – 11 octombrie 2019. Venus va intra în zodia Scorpionului | VIDEO URANISSIMA

În noaptea aceasta am trecut la ora de iarnă 2019. Cum ne afectează schimbarea

Ce este moțiunea de cenzură și ce efect are dacă este votată

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare