Horoscop 11 ianuarie 2020 – Berbec:

Ai parte de o zi care te invită la așezarea unor experiențe la locul potrivit. Pentru asta, însă, trebuie să fi depus efortul de a le înțelege rostul.

Horoscop 11 ianuarie 2020 – Taur:

Este o zi în care vei simți că îți revii, că poți privi altfel viața și că sunt posibile anumite planuri pe care ți le-ai făcut. Dacă ai avut grijă să le respecți drepturile celorlalți, așa va fi.

Horoscop 11 ianuarie 2020 – Gemeni:

Există riscul să te amăgești grav cu totul felul de proiecte, planuri și intenții la care ții puțin cam mult. Ar fi mai sănătos să reevaluezi toate aceste frământări.

Horoscop 11 ianuarie 2020 – Rac:

Poate că nu ești în cea mai comodă poziție, nici în relația cu familia, nici cu superiorii. Dacă ți-ai onorat responsabilitățile, nu ai de ce să te îngrijorezi.

Horoscop 11 ianuarie 2020 – Leu:

Ai ceva de învățat din experiențele din ultima perioadă, dar pentru asta e nevoie de o preocupare sinceră, orientată spre cunoaștere și dezvoltare personală.

Horoscop 11 ianuarie 2020 – Fecioară:

Ai nevoie de un moment de sinceritate cu tine, ca să poți recunoaște valoarea sentimentelor, cele care îți pot asigura bunăstarea la care visezi de mai mult timp.

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal
Recomandări

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal

Horoscop 11 ianuarie 2020 – Balanță:

Un prieten bun te-ar putea sfătui într-o problemă delicată, de care nu ai reușit să te desprinzi deloc în ultima perioadă. Ți-ar fi de folos să auzi idei noi, originale.

Horoscop 11 ianuarie 2020 – Scorpion:

 Îți cauți locul, fără să îți dai seama că ești deja în cel mai potrivit loc pentru tine. Poate nu te bucuri de toate beneficiile la care ai visat, dar asta e o altă problemă.

Horoscop 11 ianuarie 2020 – Săgetător:

Ce e al tău e pus deoparte, nu pentru că ai fi privilegiat ci pentru că nu oricine poate face ce te pricepi tu sau nu o face la fel de bine.

Horoscop 11 ianuarie 2020 – Capricorn:

Ai la dispoziție o zi care nu îți garantează rezultate excepționale, dar te poate ajuta să construiești ceva frumos, inclusiv în relația cu familia care suferă de mai mult timp.

Horoscop 11 ianuarie 2020 – Vărsător:

E un moment de analiză a unor decizii care au avut un impact puternic asupra situației tale familiale. Orice ar fi, ai ceva de învățat din acele momente.

Horoscop 11 ianuarie 2020 – Pești:

Ai parte de o zi care te invită să acorzi atenție unor gânduri care par a conține o mustrare și de aceea te-ai cam ferit de ele în ultima perioadă.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 04 – 10 ianuarie 2020. Luna Plină în Rac | VIDEO URANISSIMA

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism