Horoscop 13 ianuarie 2020 – Berbec:

Este o zi specială, care te invită să descoperi cele mai frumoase calități ale celor din jur și să îți amintești, dacă ai uitat, că și tu le ai ascunse, pe undeva.

Horoscop 13 ianuarie 2020 – Taur:

Este suficient să fii mai atent la cei apropiați și să dai curs îndemnului lor de a deveni mai cald, mai bun și mai tolerant. Perioada următoare va arăta cu totul altfel, dacă accepți. 

Horoscop 13 ianuarie 2020 – Gemeni:

Te poți bucura, în voie, de atenția și aprecierile celorlalți, nu și dacă vei urmări doar scopuri strict personale, ca să obții beneficii doar pentru tine.

Horoscop 13 ianuarie 2020 – Rac:

Astăzi debutează o perioadă frumoasă, în care sentimentele frumoase îți pot colora lumea în tonuri calde, atrăgătoare. Așa va fi și dispoziția ta.

Horoscop 13 ianuarie 2020 – Leu:

Poate că nu vei reuși să te integrezi imediat în atmosfera specială pe care o aduce această zi pentru că te invită la calm, bunătate și răbdare. Dar, merită să faci acest efort!

Horoscop 13 ianuarie 2020 – Fecioară:

Ai șansa de a mai netezi din asperitățile care ți-au umbrit relațiile importante, în special cea de cuplu. E nevoie, însă, de o atitudine mai tolerantă, adică să fii mai cumsecade.

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal
Recomandări

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal

Horoscop 13 ianuarie 2020 – Balanță:

Centrul tău de interes, în perioada următoare, va fi munca și calitatea relațiilor pe care le construiești în acel mediu. Știi că multe depind de felul în care alegi să relaționezi.

Horoscop 13 ianuarie 2020 – Scorpion:

Incepe o perioadă mai intensă, dar și mai frumoasă în relațiile sentimentale. Cei dragi așteaptă să îți exprimi sentimentele, cum știi tu mai bine.

Horoscop 13 ianuarie 2020 – Săgetător:

Atmosfera din familie devine mai caldă, te invită să te ocupi mai mult de casă, cu tot ce înseamnă asta, inclusiv să înfrumusețezi interiorul acesteia.

Horoscop 13 ianuarie 2020 – Capricorn:

Vei avea parte de cele mai bune sfaturi pe care le poți auzi în această perioadă, direct sau indirect. Important e să știi tu să selectezi informațiile care contează de balast.

Horoscop 13 ianuarie 2020 – Vărsător:

Astăzi debutează o perioadă mai fastă în domeniul financiar, dar se va manifesta mai mult ca o creștere a stimei de sine care poate duce la o schimbare în acest domeniu.

Horoscop 13 ianuarie 2020 – Pești:

Incepând de azi, vei arăta mai bine, te vei simți mai bine în propria piele, iar problemele care îți răpeau liniștea până mai ieri se vor micșora, așa cum și trebuie.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 11 – 17 ianuarie 2020. Venus va intra în zodia Peștilor. Mercur va intra în zodia Vărsătorului | VIDEO URANISSIMA

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism