Horoscop 15 februarie 2020 – Berbec:

S-ar putea să te surprindă și pe tine intensitatea unor impulsuri de moment care te îndeamnă să te impui în fața celor din familie sau a altor apropiați.

Horoscop 15 februarie – Taur:

Chiar dacă ești convins că tu știi mai bine ce este de făcut, în orice situație, și este posibil să ai dreptate, nu îți folosește la nimic să intri în conflict cu apropiații.

Horoscop 15 februarie – Gemeni:

Poate apărea, ca din senin, un motiv de conflict în cuplu sau în altă relație importantă. Dacă vei fi suficient de lucid, vei vedea că nu are rost să ajungi la certuri și conflicte.

Horoscop 15 februarie – Rac:

Pot să apară unele nereguli la locul de muncă sau în legătură cu starea ta de sănătate. Orice ar fi, știi deja că ai nevoie de bunăvoința celor din jur, nu de supărări și nemulțumiri.

Horoscop 15 februarie – Leu:

Problemele care apar astăzi nu sunt deloc noi, doar ți se par așa pentru că ai uitat de ele sau nu le-ai dat importanță atunci când au apărut. Au legătură cu cei dragi și cu plăcerile tale.

Horoscop 15 februarie – Fecioară:

Poate nu te așteptai, dar una dintre problemele nerezolvate din familie se poate inflama astăzi și va trebui să intervii, cu înțelepciune, nu oricum.

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”
Recomandări

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”

 

Horoscop 15 februarie – Balanță:

Se sting ultimele scântei ale unor conflicte cu cei din anturajul apropiat, așa că nu are rost să pui paie pe foc, oricât de multă dreptate crezi că ai.

Horoscop 15 februarie – Scorpion:

Planurile tale financiare vor trebui schimbate, ca să te adaptezi la noile realități pe care, poate, le-ai observat deja. Măsura este cheia succesului.

Horoscop 15 februarie – Săgetător:

Un ultim impuls războinic ți-ar putea tulbura liniștea astăzi, dacă nu vei dori să fii atent și să ții sub control pornirile de acest fel.

Horoscop 15 februarie – Capricorn:

Simți că a venit momentul să clarifici anumite probleme și ai dreptate, dar ar fi bine să nu te grăbești și să lași pentru ziua de mâine ceea ce nu reușești să clarifici azi.

Horoscop 15 februarie – Vărsător:

Ai parte de o zi interesantă, cu invitații și chiar provocări care vin de la persoane pe care le știai mai luminoase și cu preocupări mai constructive.

Horoscop 15 februarie – Pești:

Ziua vine cu o veste bună și anume faptul că te vei elibera de presiunea care îți sporea stresul la locul de muncă, poate și pe fondul unor relații delicate cu superiorii.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 08 – 14 februarie 2020. Venus intră în zodia Berbecului. Lună Plină în zodia Leului | VIDEO URANISSIMA

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre