Horoscop 15 ianuarie 2020 – Berbec:

Este posibil ca problemele de ieri să ajungă să se manifeste inclusiv prin mici dereglări ale stării de sănătate. Ar fi bine să te ocupi mai mult de tine și să îi lași în pace pe ceilalți.

Horoscop 15 ianuarie 2020 – Taur:

Ai nevoie de prezența celor dragi, dar nu oricum ci în armonie, nu prin impunere, critici aspre sau solicitări dure, pe care ai pretenția să le vezi respectate.

Horoscop 15 ianuarie 2020 – Gemeni:

Ai ceva de învățat de la un prieten sau o rudă, direct, prin dialog cu acel om, sau indirect, prin înțelegerea unor situații complicate din viața sa.

Horoscop 15 ianuarie 2020 – Rac:

Este important să fii tu factorul de echilibru din relația de cuplu sau alte relații esențiale. Sigur că acest lucru nu este posibil așa, peste noapte, dar trebuie să începi de undeva.

Horoscop 15 ianuarie 2020 – Leu:

Dialogurile nu îți aduc informațiile la care ai sperat, nevoile tale sunt diferite de ceea ce ți se oferă. Așa că, ar fi mai bine să îți hrănești singur sufletul, cu ceea ce știi că are nevoie.

Horoscop 15 ianuarie 2020 – Fecioară:

Inițiativele curajoase ți se par acum singura ieșire din situațiile problematice. Poate că așa este, dar nu ar strica să evaluezi corect situația, înainte de a porni la drum.

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal
Recomandări

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal

Horoscop 15 ianuarie 2020 – Balanță:

Cei din jur îți acordă mai multă atenție, ești, fără să vrei, un exemplu pentru ei. Ar fi bine, dacă tot nu poți schimba situația, să fii demn de atenția lor.

Horoscop 15 ianuarie 2020 – Scorpion:

Ai nevoie de multe lucruri, de la mai multă armonie în relațiile apropiate până la dialoguri sincere cu cei din familie. Problema e că tu trebuie să demarezi aceste reparații capitale.

Horoscop 15 ianuarie 2020 – Săgetător:

Poți descoperi că sentimentele care locuiesc la tine în inimă sunt cel mai bun leac pentru durerea sufletească, indiferent de sursa acestei dureri.

Horoscop 15 ianuarie 2020 – Capricorn:

Probabil nu îți convine deloc situația din familie și ești pe punctul de a exploda, dacă nu ai făcut deja acest lucru săptămâna trecută. Intrebarea e cui îi folosește explozia aceasta.

Horoscop 15 ianuarie 2020 – Vărsător:

Poate că ți-ai dori ca ceilalți să fie mai eleganți în exprimare, să își aleagă cuvintele cu mai multă grijă și să îți protejeze sensibilitățile. Ar fi bine să le oferi un exemplu.

Horoscop 15 ianuarie 2020 – Pești:

Orice problemă ai avea astăzi, nu se va rezolva pe căile clasice, de exemplu prin dialog. Ar fi mai bine să le lași deoparte, dacă este posibil, pentru o zi mai senină decât asta.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 11 – 17 ianuarie 2020. Venus va intra în zodia Peștilor. Mercur va intra în zodia Vărsătorului | VIDEO URANISSIMA

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism