Mergi direct la conținut »
Horoscop 16 aprilie 2019. Berbecii au tendința să pună accentul pe deziluzii
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop 16 aprilie 2019. Berbecii au tendința să pună accentul pe deziluzii

Horoscop 16 aprilie 2019. Berbecii au tendința să pună accentul pe deziluzii

Horoscop 16 aprilie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 16 aprilie 2019 – Berbec:

Pui accentul pe deziluzii, deși știi și tu că e firesc să se mai spargă și baloanele de săpun, indiferent cât de mult ai crezut că sunt reale.

Horoscop 16 aprilie 2019 – Taur:

Ești prea reținut, poate chiar rece cu cei dragi, iar aceștia vor trage propriile concluzii, foarte îndepărtate de intențiile tale reale, pe care ei nu le cunosc.

Horoscop 16 aprilie 2019 – Gemeni:

Cineva din familie îți alimentează ambițiile care îți depășesc posiblitățile reale și bine ar fi să cobori cu picioarele pe pământ de bunăvoie și nesilit de nimeni.

Horoscop 16 aprilie 2019 – Rac:

Modul tău de a gândi, atunci când ești calm, te ajută să fii cuminte și să îți păstrezi beneficiile binemeritate. Când apare revolta, indiferent de motiv, îți pierzi pacea interioară.

Horoscop 16 aprilie 2019 – Leu:

Ești de acord să depui eforturi, poate chiar unele deosebite, dar în anumite condiții, la un anumit preț. Problema e că asta vor și ceilalți și de aceea sunteți într-un blocaj.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Horoscop 16 aprilie 2019 – Fecioară:

Îți îndrepți atenția către partenerul de cuplu sau o altă persoană, la fel de importantă, pentru că ai așteptări foarte mari de la acel om, deși poate că nu e corect.

Horoscop 16 aprilie 2019 – Balanță:

Există unele aspecte la muncă de care nu ești deloc mulțumit, dar există și soluții și bine ar fi să le cauți și să uiți de tendința de a căuta un vinovat.

Horoscop 16 aprilie 2019 – Scorpion:

Te închizi sufletește față de cei dragi sau, cel puțin, așa vrei să pari. Motivele sunt lipsite de importanță, cel puțin în comparație cu efectele negative pe care le vei genera.

Horoscop 16 aprilie 2019 – Săgetător:

În orice context te-ai afla, ai nevoie doar de propria evaluare că ceea ce faci este un lucru bun. Dacă ai îndoieli, va trebui să le clarifici.

Horoscop 16 aprilie 2019 – Capricorn:

Ai impresia că poți subordona pe oricine, dacă îi oferi ceea ce își dorește cel mai mult. Este o impresie greșită, toxică, pe care o alimentează orgoliul tău.

Horoscop 16 aprilie 2019 – Vărsător:

Ești convins că trebuie să pornești la luptă pentru a-ți apăra unele privilegii, pe care nu le-ai obținut. Problema e că asta vei găsi și de partea cealaltă a baricadei.

Horoscop 16 aprilie 2019 – Pești:

Ești tentat să respingi orice sugestie, chiar și pe cele care vin de la cei dragi, doar pentru că așa ai impresia că vei reuși să refuzi și solicitările ulterioare.

Citeşte şi previziunile Uraniei

Close
Închide
  Close