Horoscop 16 februarie 2020 – Berbec:

Incepe să conteze foarte mult ce ai reușit să înțelegi din experiențele anterioare, în special pe plan profesional. Astăzi vei primi primele semnale în acest sens.

Horoscop 16 februarie – Taur:

Se liniștesc apele și asta înseamnă că începe o perioadă în care vei avea ocazia să te simți mai bine, să duci la bun sfârșit multe lucruri și să fii împăcat cu propria viață.

Horoscop 16 februarie – Gemeni:

Ai șansa de a evalua mai matur și cu mai multă seriozitate orice fel de problemă cu care te confrunți. Iar ziua de astăzi este doar începutul acestei lucidități atât de necesare.

Horoscop 16 februarie – Rac:

Chiar dacă pornești de la impulsuri războinice, ai șansa de a ajunge la soluții foarte pașnice pentru problemele apărute în relația cu partenerii de cursă lungă. Bineînțeles, cu ajutorul lor.

Horoscop 16 februarie – Leu:

Vei avea mai multă putere de concentrare, vei sta mai bine la capitolul mobilizare a voinței, ca să te organizezi mai bine. Toate acestea creionează o perioadă mai bună care începe azi.

Horoscop 16 februarie – Fecioară:

Vei avea ocazia, cu care nu te întâlnești prea des, de a ajunge la concluzii sănătoase despre relațiile cu cei dragi, mai ales în legătură cu responsabilitățile tale.

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!
Recomandări

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

 

Horoscop 16 februarie – Balanță:

 Incepi să sapi în trecut și bine faci, mai ales dacă ești preocupat de înțelegerea motivelor pentru care ai ajuns la divergențe cu membrii familiei.

Horoscop 16 februarie – Scorpion:

Vei simți nevoia să taci mai mult și să asculți ce au de spus cei din jur. Vei avea ce asculta și, mai ales, ce îndrepta din ceea ce credeai până acum. 

Horoscop 16 februarie – Săgetător:

Incepe o perioadă în care vei reuși să ai o atitudine mai echilibrată față de bani, dar și față de nevoile tale reale, pe care le vei descoperi mai ușor.

Horoscop 16 februarie – Capricorn:

A venit momentul să revii la echilibrul care îți este atât de caracteristic și care ți-a lipsit destul de mult timp. Incepând de astăzi, vei reuși să te regăsești mai ușor.

Horoscop 16 februarie – Vărsător:

Poate că nu vei observa imediat, dar se schimbă ceva în felul în care îți evaluezi propria viață, dar și în planurile pe care ți le faci pentru viitor.

Horoscop 16 februarie – Pești:

Incepe să conteze foarte mult cât de deschis ești față de ideile noi care vin spre tine pe diverse căi, inclusiv prin prieteni și cunoștințe noi.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 08 – 14 februarie 2020. Venus intră în zodia Berbecului. Lună Plină în zodia Leului | VIDEO URANISSIMA

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres