Horoscop 16 octombrie 2019 – Berbec:

Orice ai avea de gând, ar trebui să ții cont de bunul simț și de ceea ce îți spune intuiția. Mesajele lor coincid, de obicei, așa că va fi simplu să știi ce ai de făcut.

Horoscop 16 octombrie 2019 – Taur:

Este o zi complexă, cu tendințe puternice, dar care vine și cu destule pericole. Ar fi bine să acorzi mai multă atenție propriilor reacții, ca să nu ajungi la exagerări.

Horoscop 16 octombrie 2019 – Gemeni:

Ești tentat să îți acorzi mai multă importanță decât ai în realitate și asta poate aduce riscuri majore pentru imaginea ta, mai ales pe plan profesional.

Horoscop 16 octombrie 2019 – Rac:

Astăzi contează foarte mult să asculți ceea ce îți spune propria intuiție, ca să știi când să te oprești, când se profilează un pericol la adresa unor relații și cum să îl ocolești.

Horoscop 16 octombrie 2019 – Leu:

Poți primi informații de mare valoare, din surse mai puțin obișnuite. Ce vei face cu aceste informații, însă, depinde numai de tine.

Horoscop 16 octombrie 2019 – Fecioară:

Dintr-o discuție aparent obișnuită pot să se contureze soluții foarte ingenioase pentru o problemă care ți-a răpit liniștea destul de mult timp.

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu
Recomandări

Grindeanu a împărțit funcții pentru fetele a doi senatori PNL și PSD. Mediile pe care le-au obținut, după proba scrisă și interviu

Horoscop 16 octombrie 2019 – Balanță:

Este posibil să te pricepi mai bine decât un coleg sau chiar unul dintre superiori, la o treabă anume. Ai posibilitatea să nu te amesteci sau să oferi o mână de ajutor cu discreție.

Horoscop 16 octombrie 2019 – Scorpion:

Ceea ce e cu adevărat important vine de la cei dragi care nu numai că te încurajează să îți îndeplinești scopurile, dar au și încredere în tine.

Horoscop 16 octombrie 2019 – Săgetător:

Te atrage ideea de a face o cercetare amănunțită care să te ajute să înțelegi anumite lucruri și să poți merge mai departe cu proiectele importante la care lucrezi.

Horoscop 16 octombrie 2019 – Capricorn:

Cineva din anturaj ți-ar putea oferi o mână de ajutor neprețuită, dar nu așa cum ceri sau cum te aștepți ci cum se pricepe mai bine acel om.

Horoscop 16 octombrie 2019 – Vărsător:

Funcționezi foarte bine la serviciu, mai ales datorită încrederii că vei reuși să te eliberezi de cele mai multe dintre problemele financiare din acest moment.

Horoscop 16 octombrie 2019 –  Pești:

Îți creionezi singur un alt fel de viitor, mai frumos, mai luminos, mai apropiat de ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna. Obstacolele nu lipsesc, dar nu contează în acest moment.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 12 – 18 octombrie 2019. Lună Plină în Berbec | VIDEO URANISSIMA

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani
GSP.RO

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur