Mergi direct la conținut »
Horoscop, sâmbătă, 17 februarie 2018. Racii cedează nervos. O indispoziție pune stăpânire pe ei și generează complicații
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop, sâmbătă, 17 februarie 2018. Racii cedează nervos. O indispoziție pune stăpânire pe ei și generează complicații

Horoscop, sâmbătă, 17 februarie 2018. Racii cedează nervos. O indispoziție pune stăpânire pe ei și generează complicații

Horoscop 17 februarie 2018. Racii cedează nervos. O indispoziție pune stăpânire pe ei și generează complicații Horoscop 17 februarie 2018 - Berbec

Este o zi cu numeroase momente intense. Ar fi bine să fii pregătit pentru ele și să controlezi impulsurile care strică relații și îți fac viața mai grea.

Horoscop 17 februarie 2018 – Taur

Te grăbești și astăzi graba strică orice treabă, mai ales pe cele importante, cum ar fi negocierile sau discuțiile cu miză mare, chiar și cele cu prietenii.

Horoscop 17 februarie 2018 – Gemeni

E nevoie de un efort sincer de concentrare ca să nu deviezi de la subiect și să poți discuta despre lucruri concrete cu cei cu care te întâlnești în acest scop.

Horoscop 17 februarie 2018 – Rac

Există riscul ca o simplă indispoziție să pună stăpânire pe tine și să devină motivul unor complicații inutile, în special la locul de muncă sau în munca de rutină, de acasă.

Horoscop 17 februarie 2018 – Leu

Vrei totul deodată și cu toate că știi că nu este posibil, insiști, fără să îți pese prea mult de consecințe. Acestea vor apărea fără să te întrebe pe tine dacă îți sunt pe plac sau nu.

Horoscop 17 februarie 2018 – Fecioară

Este o zi interesantă, cu multe momente în care vei reuși să rezolvi cam tot ce ți-ai propus. Însă și iritarea va apărea din când în când, ca să strice totul.

Horoscop 17 februarie 2018 – Balanță

Dacă te vei concentra puțin, vei reuși să vezi că problemele din ultima vreme nu pot fi numite chiar probleme, ci sunt, mai degrabă, motivații pentru a nu mai amâna anumite schimbări.

Horoscop 17 februarie 2018 – Scorpion

E nevoie de mai multă bunăvoință decât de obicei pentru a vedea bunele intenții ale unor apropiați și a le aprecia la adevărata lor valoare.

Horoscop 17 februarie 2018 – Săgetător

Poți să spui tot ce îți vine să spui, fără opreliști, sau poți gândi mai mult înainte de a deschide gura. Numai tu poți să îți strici imaginea, la fel cum numai tu o poți îmbunătăți.

Horoscop 17 februarie 2018 – Capricorn

E greu să reziști tentației de a arunca vina pentru ceea ce nu îți convine în prezent pe umerii altcuiva, de preferință ai cuiva care nu e de față și nu se poate apăra.

 Horoscop 17 februarie 2018 – Vărsător

Poți strica pentru mult timp de acum încolo una dintre cele mai importante relații. Te-ai văzut cu sacii în căruță și ai uitat cine te-a ajutat să îi pui acolo…

Horoscop 17 februarie 2018 – Pești

Poți trece peste toate nemulțumirile care se vor accentua astăzi, cu condiția să fii atent la propriile gânduri și emoții și să nu le dai mai multă importanță decât merită.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână.

Close
Închide
  Close